Εξίσου επικίνδυνος…

Η έξοδος στο Δασάκι κρύβει παγίδες, αυτό είναι γνωστό, μιας και ο Εθνικός πάντα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, που μαζί μας δίνει τα πάντα για να έχει βαθμολογικό όφελος. Σε συνδυασμό παράλληλα, με την μίνι αρνητική προϊστορία, η ομάδα της Άχνας είναι σίγουρα ένα δύσκολο εμπόδιο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το ίδιο επικίνδυνος με τον Εθνικό Άχνας, είναι και ο Κώστας Ψευδιώτης. Ο ρεφ της αναμέτρησης, στο παρελθόν έδειξε το αντι-ανορθωσιάτικο του μένος και δεν έπαιξε στα ίσα την ομάδα μας. Θυμίζουμε απλά το πέναλτι φάντασμα που έδωσε υπέρ της Δόξας, όταν έκλεισε τα μάτια σε παράβαση στον Καμίνσκι. Το πόσο εύκολα απέβαλε τον Βαλβέρδ τότε στο ντεμπούτο του Πάμπου Χριστοδούλου και πόσο εύκολα έκλεισε τα μάτια όταν έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Άλεξ Ντα Σίλβα.

Εξάλλου ο Ψευδιώτης αποφασίζει κατά το δοκούν για το σκληρό παιχνίδι, κάτι που ασφαλώς εξυπηρετεί τον Εθνικό που θα πάρει το παιχνίδι στη δύναμη. Αν ο Ψευδιώτης δείξει ανοχή στον πειθαρχικό τομέα, τότε πάλι το τέλος της αναμέτρησης θα μας βρει να καταμετρούμε φάσεις που χαρίστηκε…

Ευελπιστούμε εκεί στη διοίκηση της ομάδας μας, να ξύπνησαν και να έκαναν τα απαραίτητα για να προφυλαχθούν τα συμφέροντα της ομάδας μας. Γιατί ας μην ξεχνάμε σε 11 αγωνιστικές, είχαμε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι σοβαρές διαιτητικές αποφάσεις εναντίον μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ