«Ευελπιστούμε ότι κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν»

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε ο Παν. Συ. Φι. ο οποίος ενημερώνει και για τη δράση των τμημάτων της Ανόρθωσης. Αναλυτικά:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τον μεγάλο κόσμο της ομάδας όπως στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας σε όλα τα τμήματα.
Ξεκινώντας λίγο ανάποδα θα θέλαμε σαν Παν.Συ.Φι να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι την ερχόμενη Τρίτη η ομάδα της πετόσφαιρας δίνει τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα και χρειάζεται την μαζική υποστήριξη μας για την προσπάθεια πρόκρισης απέναντι στους Λευκορώσους. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 στο κλειστό αθλητικό μας κέντρο “Θεμιστόκλειο” στην Λεμεσό. Επίσης διανύουμε τις τελευταίες μέρες του λαχνού ενίσχυσης του τμήματος €5 με μεγάλο δώρο 2 αεροπορικά εισιτήρια με την ομάδα για τον επαναληπτικό στην Λευκορωσία στις 22/11. Λαχνοί θα υπάρχουν στον Κυριακάτικο αγώνα στην είσοδο της Νότιας.
Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής ευελπιστούμε ότι κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν και θα καταφέρει επιτέλους η ομάδα να νικήσει σπίτι μας μετά από 9 ολόκληρους μήνες αλλά και θα σημειώσει 2η συνεχόμενη νίκη μετά από 25!! αγώνες. Είναι στατιστικά πραγματικά αδιανόητα για την Ανόρθωση μας, στατιστικά εκτός λογικής αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο κόσμος δεν άφησε την ομάδα σ´αυτές τις δύσκολες περιόδους. Δευτέρα βράδυ, ημέρα εργάσιμη στο Παραλίμνι και 1000 άτομα βρεθήκαμε στο πλάι της. Ο λόγος είναι προφανής, κάτι που οι πλείστοι δεν θα κατανοήσουν ποτέ. Δεν πάμε γήπεδο για τις διακρίσεις και μόνο. Πάμε για την ιστορία αυτού του Σωματείου, την κατεχόμενη πόλη μας, για την προσφυγιά, γιατί είναι η μοναδική ώρα που θα βρεθούμε πλάι πλάι με αδέλφια απ´ όλη την νήσο. Γιατί πολύ απλά είμαστε η Ανόρθωσις.
Υ.Γ. Την Κυριακή μαζευόμαστε στον σύνδεσμο μας στην Λάρνακα από το μεσημέρι για τα καθιερωμένα.
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ