Ελπίδα Αστρ. 0 – 4 Ανόρθωσις: Επιστροφή με τεσσάρα και μηδέν παθητικό

0
1

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση, επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, που επιβλήθηκε πριν από λίγο της Ελπίδας Αστρομερίτη με 0-4.

Με βασική πεντάδα τους Οδυσσέως, Ραφίνια, Βάγκνερ, Κόκκινο και Ντάγκλας ξεκίνησε το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κυριάκου.

Πέντε λεπτά χρειάστηκαν για να ανοίξει το σκορ η ομάδα μας, όταν μετά από αντεπίθεση ο Ντάγκλας σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Βάγκνερ που από κοντά έγραψε το 0-1. Στο 10’ ήταν η σειρά του Ντάγκλας να σκοράρει, ότανεκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, μετά από σου του Κουλουμπρή και από κοντά έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδική πρόθεση να σκοτώσει το παιχνίδι. Στο 27’ μετά από φάση διαρκείας, ο Βάγκνερ τροφοδότησε τον Κουλουμπρή ο οποίος σημείωσε το 0-3. Το τελικό 0-4 σημείωσε με θεαματικό τρόπο ο Ραφίνηα, καθώς δύο λεπτά πριν από τη λήξη και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βάγκνερ, έπιασε το σουτ στην κίνηση σημειώνοντας ένα όμορφο τέρμα.

Νίκη σημαντική από κάθε άποψη, καθώς η ομάδα μας θα εκτίσει το ρεπό της την επόμενη βδομάδα, έτσι θα πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, στη Λεμεσό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Θυμίζουμε τους φίλους της ομάδας μας, πως την Κυριακή 13/11 στις 20:30 θα διοργανωθεί Κρητική βραδιά στην ταβέρνα Κυρά Γιώργαινα στη Λάρνακα. Σας περιμένουμε, για να περάσουμε μία όμορφη Ανορθωσιάτικη βραδιά.

Πηγή: Anorthosis Famagusta Futsal

Previous articleΠροωθεί νομοσχέδιο ο Ιωνάς, επικροτεί ο ΑΠΟΕΛ! Ζήτω που καήκαμε…
Next articleΣτην Κύπρο ο Κουλούρης