Έχει τον τρόπο…

Όσο τραγικό και αν ακούγεται, μετά την εμφάνιση και με τον Οθέλλο, κανείς δεν θεωρούσε εφικτό πως αυτή η ομάδα, με αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα μπορεί να κερδίσει  ομάδες πρώτης κατηγορίας.

Ο Ρόνι Λέβι κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να φτιάξει το συνονθύλευμα  που βλέπαμε, σε μία ομάδα που τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο, έχει συγκεκριμένο ρόλο και σκοπό.

Ο Ισραηλινός, άφησε στην άκρη τις αρκετές αλλαγές, για δύο παιχνίδια κατέβασε την ίδια εντεκάδα και προσπαθεί να κάνει την ομάδα να ρολάρει, με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του ρόστερ, όπως γνωρίζει πως μέχρι τον Ιανουάριο δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.

Στα του παιχνιδιού, η ομάδα έδειξε να είναι πιο δουλεμένη ιδιαίτερα στον τομέα των αντεπιθέσεων που κατάφερε να εκδηλώσει και με επιτυχία. Ο Ρόνι Λέβι έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ και με τις επιλογές που έχει, γνωρίζει πως θα πρέπει να προχωρεί και σε εναλλαγές θέσεων μέσα στο παιχνίδι, όταν η ομάδα τα κάνει μπαστούνια. Κάτι το οποίο και έκανε με την αλλαγή του Οικονομίδη.

Βλέπουμε την Ανόρθωση να είναι πιο απαιτητική στο παιχνίδι της, να μην αφήνει χώρους και να βγάζει μια έστω και μικρή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, κάτι που έλειπε προηγουμένως.

Πλέον ο Ισραηλινός τεχνικός καλείται να συνεχίσει τη δουλειά, να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές στην πραγματικότητα της έβδομης θέσης και να παρουσιάσει την ομάδα καλύτερη στο παιχνίδι με την Άχνα για να πάρει το τρίτο σερί τρίποντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ