Ανόρθωσις 0 – 1 Καρμιώτισσα: Πάμε και πιο χαμηλά;

Αποκαρδιωτική και αδύναμη να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε παρουσιάστηκε η Ανόρθωση, η οποία πλέον δεν βγάζει την εικόνα ότι μπορεί να κερδίσει ακόμα και νεοφώτιστες ομάδες. Η δεύτερη σερί ήττα και μάλιστα σε ένα εφταήμερο, αναγκάζει την Ανόρθωση να οπισθοχωρήσει κι άλλο στη βαθμολογία και πλέον ακόμα και η εξάδα να μοιάζει άπιαστο όνειρο!

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Με τον Καλό στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ρόνι Λέβι, προωθώντας παράλληλα τον Σιβού στη μεσαία γραμμή. Ο Καλδερόν πήρε θέση δίπλα στον Ερέρο στο κέντρο της άμυνας, με τον Κυριάκου να παραμένει στο αρχικό σχήμα και τον Οικονομίδη να μένει εκτός. Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Πελέ και Ράγιος ήταν οι υπόλοιπο βασικοί.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η πρώτη καλή φάση για την Ανόρθωση ήρθε στο 13ο λεπτό όταν το σουτ του Πελέ πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με τον Ράγιος τρία λεπτά αργότερα να βλέπει το σουτ του μέσα από την περιοχή να σταματά στην γραμμή. Οι μακρινές μπαλιές προς τον Καρλίτος δεν ήταν ο πιο ορθολογικός ανάπτυξης, αλλά αυτός που επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι με φανερή τη δυσκολία στην δημιουργία φάσεων. Στο 34ο λεπτό Κόπριβετς και Καλδερόν έκαναν τα εύκολα-δύσκολα με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να βλέπει τη μπάλα να περνά από το σώμα του και να καταλήγει στα δίκτυα για το 0-1. Η αντίδραση της Ανόρθωσης ήρθε στο 40ο λεπτό με το σουτ του Καρλίτος από πλάγια θέση να περνά έξω.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με σπουδαία ευκαιρία ξεκίνησε η επανάληψη όταν το σουτ του Ράγιος στο 49ο λεπτό σταμάτησε σε αμυντικό, με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Καρλίτος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Κολούνγκα και Καμπρέρα πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο γύρω στο 70ο λεπτό, την ίδια ώρα που οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας αποχώρησαν από το πέταλο. Τρία λεπτά αργότερα ο πρώτος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του σταμάτησε σώμα αμυντικού. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε ο Ράγιος έκανε τη μπαλιά με τον Κολούνγκα να μη μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας, ενώ στο 92ο ο πρώτος με σουτ στην κίνηση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ