Αήττητες και μόνες πρώτες στην κορυφή…

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΑΣ

Άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο ξεπέρασε η Ομάδα Νεανίδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και συνεχίζει την αήττητη πορεία της. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, η ομάδα μας νίκησε εκτός έδρας τον Παφιακό με 3-0 σετ και ξεχώρισε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι έχει κι ένα αγώνα λιγότερο.

Στην Πάφο τα κορίτσια μας κυμάνθηκαν σε καλά επίπεδα απόδοσης και ο προπονητής μας είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες του. Παρά το γεγονός ότι ο Μιχάλης Φωτίου δεν είχε στη διάθεσή του, τις Νατάσα Γιασουμή και Μαρκέλα Παπαγεωργίου, η ομάδα μας νίκησε εύκολα τα δύο πρώτα σετ (25-17, 25-16), ενώ στο τέλος επιβλήθηκε και στο τρίτο σετ με 27-25, εξασφαλίζοντας έτσι άλλη μία νίκη χωρίς απώλεια σετ.

Στην επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (12:30) οι Νεάνιδές μας θα φιλοξενήσουν την αδελφή ομάδα Ανόρθωση Πετόσφαιρα (κλιμάκιο Λεμεσού).

Απέναντι στον Παφιακό αγωνίστηκαν οι ακόλουθες παίκτριες: Γεωργία Κωνσταντίνου, Ελένη Κολοκοτρώνη, Ελένη Κακουρή, Γεωργία Σταυρινίδου, Κατερίνα Γιασουμή, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Βασιλεία Κωνσταντίνου (λίμπερο), Τζορτζίνα Γκορτούν, Αίγλη Ευγενίου και Θάλεια Χριστοπούλου

Πηγή: Anorthosis Women Volleyball Team

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ