Βίοι παράλληλοι

Οι δύο ομάδες διανύουν τα τελευταία χρόνια βίους παράλληλους. Απέχουν από κάποια σημαντική διάκριση στο πρωτάθλημα ενώ στην Ευρώπη η μια πάει απλά για να πάει και η άλλη απλά… δεν πάει.

Ως εκ τούτου και όχι άδικα, βρίσκονται συνεχώς σε ασφυκτική πίεση από τον κόσμο τους, που κακά τα ψέματα δίνει μαζικά το παρών του σε μια άνευ προηγουμένου ανιδιοτελή και παθολογική αγάπη και στήριξη προς την ομάδα τους που όμοιά τους δεν συναντάς σε άλλες ομάδες. Στα δυο στρατόπεδα είναι σε συνεχή κριτική, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό τους επιτελείο και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας, τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και από αγωνιστικής.

Τώρα για την αναμέτρηση, και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, η Ομόνοια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κερδίζει τα τελευταία χρόνια την Ανόρθωση ή τουλάχιστον δεν χάνει από την ομάδα μας. Αν είναι σε θέση η ομάδα του Πούτσε να σπάσει όλα τα αρνητικά που κουβαλά για το ντέρμπι του Σαββάτου στις πλάτες της… για να φύγει με τη νίκη θα πρέπει να σπάσει και την δυναμική που απέκτησαν οι πράσινοι της Λευκωσίας κόντρα στην Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ