Σήμερα το ντέρμπι

Πρεμιέρα για την πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης που αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ΑΕΛ, στο ΑΤΙ στην Λευκωσία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:30

Αναλυτικά η ενημέρωση από την σελίδα της ΚΟΠΕ.

Ομολογουμένως το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΤΙ στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Ανόρθωσις και BetOnAlfa ΑΕΛ θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ώστε να πάρουν τα πάνω τους ενόψει της συνέχειας.

Η γηπεδούχος Ανόρθωση με νέο τεχνικό τον Σέρβο Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς στηρίζεται σε νεαρές αλλά πολύ ταλαντούχες παίκτριες (αδελφές Κολοκοτρώνη, αδελφές Γιασουμή, Γ. Κωνσταντίνου,Σταυρινίδου, Κακουρή κ.α). Δίπλα τους είναι οι έμπειρες Βασιλείου, Δαϋιδ και Μπρατούνχινα, ενώ την «Μεγάλη Κυρία» ενισχύει φέτος η Σέρβα Αλεξάντρα Βούκοβιτς. Μια νίκη επί μιας φιλόδοξης ομάδας όπως η BetOnAlfa ΑΕΛ θα δώσει ώθηση στην Ανόρθωση που θέλει να εκμεταλλευτεί το ΑΤΙ.

Η BetOnAlfa (σ.σ. ο νέος χορηγός της ομάδας) με πολλά νέα πρόσωπα θέλει τη διάκριση φέτος. Το δείγμα της στο Σούπερ Καπ απέναντι στον Sabbianco Απόλλωνα ήταν εξαιρετικό και έχασε τον τίτλο στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου (σ.σ. με βοηθό τον Γιώργο Πλατρίτη) ξέρει ότι νίκες επί της Ανόρθωσης εκτός έδρας δίνουν πολλά οφέλη.

Η «γαλαζοκίτρινη» ομάδα στηρίζεται στις πολύ καλές ξένες την Ρωσίδα Ριπνάγια, την Κροάτισσα Μάγκντιτς και την Σέρβα Τριφούνοβιτς. Στο ρόστερ ενσωματώθηκε η λίμπερο Μαριώττα Αγγελοπούλου, ενώ αποκτήθηκαν οι Βάσω Ριαλά και Δέσπονα Κωνσταντίνου. Από κοντά οι έμπειρες Σάντρα Παύλου και Ταλιαδώρου δημιουργούν ένα ισχυρό σύνολο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ