Ας ψάξουμε το κέρδος – Ας μπουν άμεσα στην ενδεκάδα νεαροί

Το ότι η διοίκηση απέτυχε παταγωδώς και γελοιοποιήθηκε στο τριετές πλάνο που εκπόνησε είναι κοινώς αποδεκτό και θα είναι θέμα σχολιασμού για πολλά χρόνια. Απλά, διότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά, και δεν μπορούν να έρθουν τα πάντα όπως τα υπολογίζεις.

Οπόταν, στην χρονιά που έπρεπε να έρθει ο πρώτος τίτλο ψάχνουμε να βρούμε το κέρδος της μέσα από το υφιστάμενο ρόστερ για να πούμε πως κάτι πετύχαμε… όπως το 2013 που μέσα από μια καταστροφική σεζόν με 12νίκες, 6ισοπαλίες και 18 ήττες υπήρξε κέρδος και που φυσικά ήταν οι Μαρκής και Λαΐφης.

Φέτος ο στόχος πρέπει να είναι η επένδυση στους λίγους νεαρούς που βρίσκονται στην ομάδα, οι οποίοι όμως έχουν το ταλέντο και τα εχέγγυα να φτιάξουν καλή καριέρα, να βοηθήσουν πρώτιστα την Ανόρθωση και παράλληλα τον ευατό τους.

Οι νεαροί πρέπει να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Και όχι απλά  μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών σε όλο το πρωτάθλημα και κύπελλο με σποραδικές εμφανίσεις, αλλά με συνεχόμενες εμφανίσεις που θα τους δώσουν την δυνατότητα να αναπτυχθούν πλάι σε ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές και σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

Οι νεαροί που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας σίγουρα έχουν δικαίωμα να πάρουν ευκαιρίες στην φετινή Ανόρθωση, τουλάχιστον να βρούμε το κέρδος….

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ