Πρωτοτυπείτε στο παγκόσμιο! Συγχαρητήρια!

Η τιμωρία που επιβλήθηκε χθες από τον αθλητικό δικαστή, στον Αντόνιο Πούτσε είναι πρωτόγνωρη και πρωτάκουστη για τα κυπριακά δεδομένα και αποτελεί πολύ πιθανώς ακόμη μία παγκόσμια πρωτοτυπία της ΚΟΠ και του αθλητικού δικαστή της.

Έχουμε και λέμε, προπονητής που απλά έκανε δηλώσεις για τη διαιτησία πως η απόφαση του Μασιά διαμόρφωσε αποτέλεσμα, τιμωρήθηκε όχι απλά να μην κάτσει στον πάγκο, αλλά να μην κάτσει ούτε στην κερκίδα! Δηλαδή με άλλα λόγια, ο Πούτσε είναι αναγκασμένος να μείνει στο σπίτι.

Κανονικό δικτατορικό καθεστώς στην ΚΟΠ, μίας και απαγορεύει αφενός στον προπονητή της ομάδας μας να δουλέψει και αφετέρου του στερεί το δικαίωμα να παρακολουθήσει έστω και από την κερκίδα την ομάδα του.

Άλλη μία απόφαση η οποία πάρθηκε κατά το δοκούν από τον αθλητικό δικαστή. Ο Μασιάς για μία φάση που δεν ήταν κόκκινη, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας, όταν αυτό σχολιάστηκε από τον προπονητή μας, τον έστειλαν στον σπίτι του και κατά τα άλλα η ομοσπονδία παλεύει για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου. Παλαιότερα, από Λευκωσία μας είπαν ότι η διαιτησία επηρεάζει αποτελέσματα, μάθαμε πως το πρωτάθλημα θα το πάρουν με το έτσι και με το θέλω, ωστόσο κανένας αθλητικός δικαστής, κανένα αρμόδιο σώμα δεν ενήργησε για το κύρος του πρωταθλήματος και της διαιτησίας.

Κάτι άλλο που δεν μας είπαν τα σαΐνια που τον τιμώρησαν, εάν ο Αντόνιο Πούτσε δεν έχει Primetel σπίτι του να δει το παιχνίδι, δικαιούται να πάει σε καφετέρια ή του επιβλήθηκε κέρφιου όπως τότε στην Αγγλοκρατία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ