Δεν σχολιάζουμε…

Για ευνόητους λόγους δεν σχολιάζει η επίσημη Ανόρθωση, την ποινή που υποβλήθηκε στον τεχνικό της ομάδας Αντόνιο Πούτσε, κάτι που εμποδίζει τον Ισπανό προπονητή από το να βρίσκεται στο στάδιο την ημέρα του αγώνα. Κάτι το οποίο ανάφερε μεταξύ άλλων, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στη συχνότητα του Super Sport FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την τιμωρία του Πούτσιε, ο οποίος δεν θα μπορεί να πάει στο ΓΣΠ για τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια…

«Του επιβλήθηκε αυτή η ποινή. Δεν θα σχολιάσουμε κάτι για ευνόητους λόγους. Είναι μια απόφαση που πήρε ο Αθλητικός Δικαστής. λόγω των δηλώσεων του στον αγώνα με την ΑΕΚ.  Αυτό που προσπαθεί πλέον ο προπονητής μας είναι να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές και να  δώσει τις καλύτερες οδηγίες στον βοηθό του για να φτάσει η ομάδα στη νίκη. Τον εμπιστεύεται και έτσι θα πάμε με τον κ. Σαράβια για να φτάσει η ομάδα στη νίκη».

Για τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια…  

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό τον δύσκολο και καλό αντίπαλο εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να αποδράσουμε με το διπλό από το ΓΣΠ. Μελετούμε τον αντίπαλο και κάνουμε ότι χρειάζεται. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι, δεν είμαι ευχαριστημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή και θέλουμε τη νίκη μέσω από μια καλή εμφάνιση».

Για τα αγωνιστικά…

«Προσπαθούμε να δουλέψουμε με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε κάποιες επιστροφές. Θα είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή, για να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Απουσίαζουν με τις εθνικές οι Κόπριβετς, Σίβου και Νικολάου, ενώ επιστρέφουν οι  Αγκιλάρ και Ερέρο.  Η τεχνική ηγεσία θα παρατάξει ότι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να φύγει με το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό κέρδος. Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα πάμε με όλους τους ποδοσφαιριστές».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ