Πουλλαΐδη, αν θέλεις τον Κετσπάγια…

Το όνομα του Κετσπάγια ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μας, μιας και δεν είναι λίγοι εντός και εκτός Δ.Σ που τον προκρίνουν ως τη ιδανική λύση την δεδομένη στιγμή για την τεχνική ηγεσία.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως αν ο Χρήστος Πουλλαΐδης θέλει να φέρει πίσω στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Κετσπάγια, θα πρέπει ο ίδιος να ενεργήσει γρήγορα, επαγγελματικά, με θέληση αλλά και με δολοφονικό ένστικτο για να το καταφέρει. Με το ζόρι γάμος δεν γίνεται, ούτε πρόκειται να γίνει. Το διαπιστώσαμε αυτό τον Μάη του 2015.

Η προσέγγιση στον Κετσπάγια πρέπει να είναι κατ’ ιδίαν και μόνο! Με μεσάζοντες, δουλειά σίγουρα δεν θα γίνει. Αυτά τα έκαναν και άλλοι παλιά και στο τέλος μας έλεγαν πως δεν έρχεται ο Κετσπάγια.  Να δείξει η Ανόρθωση και ο μεγαλομέτοχος στον Τιμούρ Κετσπάγια ότι τον θέλει, να του δώσει ότι χρειάζεται… τα εχέγγυα και τον χρόνο για να επιστρέψει η Ανόρθωση εκεί που πρέπει.

Αν ο Χρήστος Πουλλαΐδης θέλει προπονητή στην Ανόρθωση τον Κετσπάγια, είναι ο πρώτος που πρέπει να πάει να τον βρει στην Αθήνα, να δείξει ότι τον θέλει και να έρθει πίσω μόνο αν συμφωνήσουν σε όλα, να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις και να τελειώσει το θέμα.

Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Κετσπάγια αλλά και για οποιοδήποτε άλλο σοβαρό προπονητή θέλουμε να φέρουμε.

Καραμπινάτος

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ