Η πιθανή εντεκάδα και το δυνατό όπλο του αντιπάλου

Με φόρα έρχεται στο ντέρμπι του «Παπαδόπουλος» η ΑΕΛ αφού την περασμένη αγωνιστική γύρισε τα σε βάρος της δεδομένα και κέρδισε τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της Λεμεσού.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξει την ομάδα του με τους Ρομό κάτω από τα δοκάρια και τους Σιέλη – Ντόσσα Τζούνιορ στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θέση θα πάρουν οι Αιρόσα και Φορτούνα από τα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στο χώρο του κέντρου, οι Σοάρες, Νικολάου και Σόουζα αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα στο σύστημα 4-2-3-1 που επιλέγει ο Κύπριος προπονητής.

Έτσι, στην επίθεση θα παραταχθούν οι Σαβανέ και Μέσκα στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα… ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Αρουαμπαρένα.

Τα σημεία κλειδιά του αντιπάλου είναι ο Ντόσσα Τζούνιορ στο κέντρο, ο Σοάρες με τα δυνατά σουτ του από τον άξονα, ο Μέσκα που διακρίνεται για την ταχύτητά του αλλά και ο ποδοσφαιριστής «αστέρι» της Λεμεσιανής ομάδας Μίκελ Αρουαμπαρένα με θητεία σε Λέγκια Βαρσοβίας, και κατά κύριο λόγω στην Ειμπάρ Ισπανίας με την οποία αγωνίστηκε μαζί της τόσο σε Πριμέρα όσο και σε Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας.

Φυσικά, το δυνατό όπλο είναι η μορφή στον πάγκο για τα δεδομένα της ΑΕΛ, ο κύπριος τεχνικός Πάμπος Χριστοδούλου με τον οποίο οι κίτρινοι της Λεμεσού πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή μετά από 44χρόνια ξηρασίας. Προπονητής της που γνωρίζει άψογα το κυπριακό πρωτάθλημα και τις δυσκολίες του, που μπορεί και ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο του όσο κανείς άλλος ενώ συνεχώς εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ