Απίστευτο! Ο Νάντο Σαβίτο βάζει ως παράδειγμα την Ανόρθωση!

Δεν ξεχνούν την Ανόρθωση στην Ιταλία, με τον άθλο την ομάδα μας, όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, να μνημονεύεται μέχρι σήμερα.

Την Πέμπτη διεξήχθη στο Novadrate της Λομβαρδίας στην Ιταλία, φεστιβάλ αθλητισμού. Εκεί μίλησε ένας από τους κορυφαίος δημοσιογράφους της χώρας, ο Nando Savito που εργάζεται στον όμιλο της Mediaset.

Στο φεστιβάλ αυτό, έγινε αναφορά πως ο αθλητισμός στην ουσία είναι η ίδια η ζωή και πως η συμπεριφορά που εφαρμόζεται εντός του αθλητισμού, είναι στην ουσία η μεταφορά στην πραγματική ζωή.

Στη συνέχεια ο Nando Sanvito, αναφέρθηκε σε ιστορίες εκεί όπου η προσπάθεια μέσα στον αθλητισμό, ξεπέρασε τις προσδοκίες και τους περιορισμούς. Αναφέρθηκε σε μεμονωμένα άτομα, όπως τον οραματιστή Ένζο Φεράρι, τον σπρίντερ Μπέτυ Ρόμπερτσον, τον Ιταλό προπονητή καλαθόσφαιρας Μάρκο Καλαμάι και άλλες ξεχωριστές περιπτώσεις στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Όταν ήρθε η ώρα να δώσει παράδειγμα ομάδας, που ξεπέρασε τα όρια και έφτιαξε τη δική της ιστορία, η οποία εξέπληξε όλο τον κόσμο, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Ανόρθωση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ