Ομόνοια 2 – 0 Ανόρθωσις: Νέα ήττα, νέες αποδοκιμασίες

Για ένα περίπου μισάωρο κατάφερε να δείξει μια αξιοπρεπή εικόνα η Ανόρθωση στο ντέρμπι, διάστημα κατά το οποίο έχασε τον Καλό με τραυματισμό και είδε τον Λούκα Σωτηρίου να κλείνει τα μάτια σε πέναλτι μόλις στο 9ο λεπτό. Από εκεί και πέρα η εμφάνιση της «Μεγάλης Κυρίας» ήταν υποτονική και ιδιαίτερα μετά το δεύτερο γκολ, ουσιαστικά βγήκε η λευκή σημαία. Με καθυστέρηση πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ράγιος όταν πλέον το σκορ ήταν στο 2-0 και πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα!

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Αφήνοντας τον Ράγιος εκτός ενδεκάδας, ο Αντόνιο Πούτσε τοποθέτησε τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια με τους Ερέρο και Καλδερόν ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Γκάμπριελ και Γκιγιέρμε κάλυψαν τα άκρα με την αμυντικογενή μεσαία γραμμή να αποτελείται από τους Σιβού, Οικονομίδη και Βίκτορ. Την επιθετική τριάδα συμπλήρωσαν οι Καλό, Γκονσάλβες και Καμπρέρα.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Άσχημα μαντάτα επιφύλαξε η έναρξη της αναμέτρησης αφού μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καλό αποχώρησε τραυματίας μετά από κτύπημα αντίπαλου, σε μια φάση που δε δόθηκε καν φάουλ. Στο 9ο λεπτό η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι σε κράτημα στον Καμπρέρα αλλά ο Λούκας Σωτηρίου έκλεισε τα μάτια. Ένα σουτ του Ίσμα στο 18ο λεπτό δε βρήκε στόχο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Ρέινα σταμάτησε στο σώμα του πρώτου. Μετά το πρώτο μισάωρο η καλή εικόνα της Ανόρθωσης εξαφανίστηκε με τον αντίπαλο να πιέζει την εστία του Κόπριβετς και να κερδίζει πέναλτι στο 44ο λεπτό που έδωσε με μεγάλη ευκαιρία ο διαιτητής. Ο Σέρινταν ευστόχησε και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με καλή ευκαιρία με δράστη τον Σιβού ξεκίνησε η επανάληψη όταν η γυριστή κεφαλιά του Νιγηριανού στο 50ο λεπτό κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου πορτιέρο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ρέινα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για μπαλιά αλλά ήταν απελπιστικά άστοχος, με το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας να έρχεται στο 57ο λεπτό μετά από αμυντική ανισορροπία. Στο 60ο λεπτό ο Ράγιος μπήκε στον αγώνα αντί του Σιβού, ενώ ο Κολούνγκα αντικατέστησε τον Γκονσάλβες δέκα περίπου λεπτά αργότερα. Μετά το δεύτερο γκολ πλην του Ράγιος δεν υπήρξε κάποιος ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη διάθεση και έτσι ο Ισπανός προσπάθησε να βγάλει το… φίδι από την τρύπα σχεδόν μόνος. Στο 81ο λεπτό ήταν αυτός που έστρωσε στον Οικονομίδη, το σουτ του οποίου σταμάτησε σε σώματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ