«Δεν διαψεύδουμε για Κετσπάγια, ούτε και επιβεβαιώνουμε»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο Σάββας Πηλακούτας για όλα όσα αφόρουν την ομάδα αλλά και την προπονητολογία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις διεργασίες που γίνονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα:

«Είναι η συνεδρία του Δ.Σ το απόγευμα και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσει η ομάδα. Η ουσία είναι πως αυτή η συνεδρία γίνεται για να παρθούν αποφάσεις για το πώς θα παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα στη συνέχεια. Δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο αυτή η κατάσταση».

Για την αποδέσμευση Αντόνιο Πούτσιε και το οικονομικό κομμάτι:

«Γίνονται διάφορες συζητήσεις. Ακόμη όμως και στο ενδεχόμενο αποδέσμευσης του προπονητή, υπάρχουν οικονομικοί όροι. Θέλουμε να αποφύγουμε λάθη του παρελθόντος και να πάρουμε την κατάλληλη απόφαση».

Για το αν υπάρχει και θέμα Μπενίτο:

«Απόψε θα παρθούν οι αποφάσεις. Δεν μπορούμε να μιλάμε για το τι θα γίνει πριν παρθεί οριστική απόφαση. Θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα».

Για τις ευθύνες που υπάρχουν:

«Η ευθύνη σε μια ομάδα είναι συλλογική. Όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί. Η εμφάνιση με την Ομόνοια μεγαλώνει και τον προβληματισμό. Δεν είναι μόνο η ήττα. Παρόλες τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα μας, υπάρχει ποιότητα».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Ράγιος στην ενδεκάδα:

«Ο προπονητής αποφάσισε με βάση την τακτική του πως ο Ράγιος θα ήταν προτιμότερο να μείνει στον πάγκο. Αυτό επέλεξε και αυτό έπραξε».

Για τον μέχρι στιγμής απολογισμό:

«Είναι απαράδεκτο να έχουμε μια νίκη σε επτά αγωνιστικές. Σε κάποια παιχνίδια υπήρχαν διαφορετικές συνθήκες αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έμειναν πίσω. Οι δυνατότητες υπάρχουν, είναι εκεί, αλλά αυτά δεν φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αρέσει σε κανένα. Με ψυχραιμία θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια:

«Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεχτικοί με αυτό. Ο Κετσπάγια είναι προπονητής της ΑΕΚ Αθηνών και όταν τελειώσει η συνεδρία θα μπορούμε να πούμε και κάτι περισσότερο. Θα παρθούν σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον στην ομάδα. Δεν διαψεύδουμε για Κετσπάγια, ούτε και επιβεβαιώνουμε. Περιμένουμε την συνεδρία».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Καρλίτος θα περάσει από MRI, από ιατρικά θα περάσει και ο Αγκιλάρ που ένιωσε ενοχλήσεις στη προθέρμανση πριν την έναρξη του αγώνα» .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ