Αβραάμ:«Η Ανόρθωση χρειάζεται ποδοσφαιριστές προσωπικότητες»

Δηλώσεις του πρώην ακραίου ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Ανδρέα Αβραάμ φιλοξενούνται σήμερα στην ιστοσελίδα protathlima.com όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η Ανόρθωση χρειάζεται παίκτες ηγέτες και σταθερότητα.

Διαβάστε τις δηλώσεις Αβραάμ:

Ανδρέα φαντάζομαι παρακολουθείς όσο μπορείς το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ποια εντύπωση σου έδωσαν οι πρώτες 6 αγωνιστικές.

«Βεβαίως και παρακολουθώ το κυπριακό πρωτάθλημα , οι πρώτες αγωνιστικές έχουν δείξει σε αρκετό βαθμό της ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος αλλά και τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή .

Όπως φαίνεται ΑΠΟΕΛ,  ΑΕΚ,  Απόλλωνας  θα δώσουν την μάχη για τον τίτλο όμως δεν εξαιρώ και την ΑΕΛ . Όσο για την Ομόνοια και την Ανόρθωση αν και έμειναν πίσω στην βαθμολογία παραμένουν όμως βάση της ιστορίας τους μεγάλες δυνάμεις στο πρωτάθλημα και θα έχουν καθοριστικό ρόλο και λόγο»!

Αύριο θα αναμετρηθούν οι δυο πρώην ομάδες σου. Ομόνοια και Ανόρθωση δεν πάνε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε αυτό το ντέρμπι. Έχουν μείνει αρκετούς βαθμούς πίσω, ποια είναι η δική σου γνώμη για αυτό το γεγονός.

«Όπως έχω αναφέρει είναι δυο μεγάλες ομάδες με ιστορία που όμως πρέπει να βρουν τα πόδια τους γιατί το κυπριακό πρωτάθλημα χρειάζεται να έχει αυτές της δυο ομάδες σε υγιή κατάσταση και να είναι ακόμη ποιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα αλλά και επίσης να κρατούν τον κόσμο στα γήπεδα.

Για το αυριανό παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι όπου η ομάδα που θα κάνει  τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει».

Η Ανόρθωση τι χρειάζεται για να ανακάμψει;

«Η Ανόρθωση για να ανακάμψει χρειάζεται σταθερότητα και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς , επίσης χρειάζεται μονάδες όπου θα προσφέρουν την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα καθώς και άτομα που αγαπούν την ομάδα.

Θεωρώ πως πρέπει να στηριχθεί ένα πλάνο που δεν θα πρέπει να αλλάζει συνεχώς, ούτως ώστε η ομάδα να αποκτήσει ένα κορμό ποδοσφαιριστών. Σίγουρα οι μαζεμένες αλλαγές κάθε καλοκαίρι είναι κάτι που δεν βοηθά κανένα.

Χρειάζεται ποδοσφαιριστές προσωπικότητες που θα έχουν επίγνωση ποια φανέλα φοράνε. Το ρόστερ σίγουρα χρειάζεται περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές γιατί η απουσία τους βγάζει μάτι από τη φετινή Ανόρθωση».

Για την Εθνική ομάδα Ανδρέα; Θεωρείς πως αξίζαμε κάτι καλύτερο ή πήραμε ότι δώσαμε;

«Για την Εθνική είναι μια καινούργια ομάδα με μίγμα των παλιών ποδοσφαιριστών άλλα και αρκετών νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ,όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά δεν πήραμε το επιθυμητό.  Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την Κύπρο μας».

Ο Ανδρέας Αβραάμ είναι άλλος άνθρωπος στην Λάρισα, μάλιστα έχεις ανακηρυχτεί δυο φορές στη καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σε βλέπουμε αναγεννημένο;

«Η αλλαγή ποδοσφαιρικής στέγης και το βήμα στο εξωτερικό θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικά όμως εδώ βρήκα τους ανθρώπους που πίστευαν σε εμένα ( διοίκηση – τεχνική ηγεσία-συμποδοσφαιριστες) και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να υπάρχει και συνέχεια σε αυτό που έχουμε φτιάξει εδώ στην ομάδα».

«Όσον αναφορά της τιμητικές βράβευσης μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την τεχνική ηγεσία αλλά και τους συμποδοσφαιριστες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτή την βράβευση».

Μετά την επιτυχία επί του Ολυμπιακού, σειρά έχει η ΑΕΚ. Υπάρχει πίστη πως θα καταφέρετε να πάρετε τη νίκη;

«Όπως για κάθε παιχνίδι βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά έτσι και για αυτό το παιχνίδι δουλεύουμε σε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας  και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Οι δυο ομάδες έχουν αναπτύξει μια περίεργη σχέση ειδικότερα από το περσινό ματς Κυπέλλου, ο κόσμος σας πως το αντιμετωπίζει, φαντάζομαι όλη η πόλη θα ανυπομονεί για αυτό το παιχνίδι.

«Όπως κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να βλέπει κόσμο στο γήπεδο , σίγουρα με το να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας ο κόσμος μας θα είναι μια ακόμη ώθηση για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα»!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ