Με αλλαγές η «Κυρία» (Γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Στην μετατόπιση του Ινίγο Καλντερόν αλλά και την συμπερίληψη του Τσούς Ερέρο στο αρχικό σχήμα προσανατολίζεται ο Ισπανός τεχνικός της Ανόρθωσης Αντόνιο Πούτσε για το ντέρμπι του ΓΣΠ που θα αρχίσει στις 18:00

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρεθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας φανέλα βασικού παίρνουν οι Ερέρο και Αγκιλάρ μετατοπίζοντας τον Καλντερόν στο αριστερό άκρο, όπως αναφέραμε προ ημερών. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Γκάμπριελ Μούρα.

[vfv id=”85″]

Στον χώρο του κέντρου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Αμπντουλλαχί Σιβού άρα την άλλη θέση στα χαφ διεκδικούν οι Βίκτορ, Οικονομίδης και Πελέ με το πρώτο να έχει κάποιες περισσότερες πιθανότητες για να είναι ο παρτενέρ το Νιγηριανού. Ως επιτελικός μέσος θα αγωνιστεί ο Ρούμπεν Ράγιος.

Στην επίθεση τώρα ορθολογικά θεωρούμε πως οι θέσεις στο αριστερό άκρο και στην κορυφή της επίθεσης είναι κατειλημμένες από τους Καλό και Καμπρέρα αντίστοιχα. Έτσι εκκρεμεί αυτή του δεξιού ακραίου επιθετικού με τον Ίσμα να έχει ένα πολύ ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Κολούνγκα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ