Τα φιλικά του καλοκαιριού έκρυψαν την αλήθεια

Στο άκουσμα των φιλικών προετοιμασίας της ομάδας στην Οπαλένιτσα Πολωνίας βγήκαμε και είπαμε μας ότι τα φιλικά που επιλέχθηκαν ήταν αδύναμα – ή αν προτιμάτε με αδύνατους αντιπάλους – που και πάλι όμως είχαν φανερώσει κάποια προβλήματα κυρίως στο σκοράρισμα.

Θα έπρεπε – κατά την άποψή μας – να πραγματοποιούνταν φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους όπως η ΑΕΚ Αθηνών ή με ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους στα πρωταθλημάτων των χωρών τους, έτσι ώστε να ξεγυμνωθούν οι αλήθειες και να διορθωθούν έγκαιρα τα προβλήματα.

Η προσθήκη του Κολούνγκα θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στον επιθετικό τομέα μιας και στην γραμμή θα προστεθεί και ο Καμπρέρα που ήρθε για την θέση του βασικού φορ. Μαζί με το ανέβασμα του Καλό και του ‘Ισμα η γραμμή είναι καλυμμένη με πολύ καλές επιλογές.

Τα ζόρια είναι στην άμυνα αλλά και στο κέντρο, εκεί που δεν έγιναν διορθωτικές κινήσεις με μεταγραφές άρα ο Αντόνιο Πούτσε θα πρέπει να βρει τις λύσεις μέσα από το παιχνίδι διαμορφώνοντας το σύστημά ή τις οδηγίες του προς τους ποδοσφαιριστές από τα χαφ και κάτω ώστε να καλύπτουν και να ενισχύουν την άμυνα.

Στο χώρο του κέντρου τώρα, ευελπιστούμε πως η προσθήκη του Σεού θα διαμορφώσει κατά πολύ τα δεδομένα μιας και όπως προαναφέραμε, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ το κέντρο ήταν αργό, χωρίς φαντασία και γρηγοράδα κάτι που συνέτεινε στη αργή ανάπτυξη της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα ακόμη δεν μετρά νίκη με αντιπάλους πρώτης κατηγορίας αφού έχασε από Χαποελ Τελ Αβιβ με 0-2, Ερμή με 0-1 και ΑΕΚ Αθηνών με 1-3 ενώ ισοπαλίες κατέγραψε στα παιχνίδια με Άρη (1-1), Δόξα (0-0) σε φιλικά και ισοπαλία 0-0 με την Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα.

Όμως, όπως είδαμε την ομάδα βελτιωμένη ειδικότερα στο πρώτο μέρος της συνάντησης με την ΑΕΚ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θεωρούμε πως υπάρχει προοπτική φτάνει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και να βγουν λίρα εκατό οι τελευταίες προσθήκες με Σεού και Κολούνγκα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ