Τα δυο σενάρια

Ο τραυματισμός του Ερέρο δημιούργησε επιπλέον πονοκέφαλο στον Αντόνιο Πούτσε που αν και νωρίς θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό δίδυμο στην άμυνα, μέχρι την επιστροφή σε περίπου ένα μήνα του Ισπανού αμυντικού.

Η πρώτη σκέψη είναι η μετατόπιση του Βίκτορ από το χώρο του κέντρο στην άμυνα, πλάι σε ένα εκ τον Καλντερόν ή Αγκιλάρ. Σενάριο που φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικό αν αναλογιστεί κανείς πως με τη κίνηση αυτή, στο παιχνίδι μπαίνει και ο Πελέ – ένας δημιουργικός μέσος που στην μέρα του αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη πάστα ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, στην θέση του. Με το σενάριο αυτό, ο Πούτσε έχει την δυνατότητα να θωρακίσει καλά την αμυντική του γραμμή αλλά επιπλέον δύναται να έχει κίνηση στο κέντρο και γρηγορότερη ανάπτυξη μιας και ήταν κάτι που σημειώθηκε στα αρνητικά της συνάντησης με την Σαλαμίνα.

Το δεύτερο σενάριο είναι να παραταχθεί η ομάδα με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αγκιλάρ και Καλντερόν. Ένα δίδυμο που αγωνίστηκε μαζί για 45 λεπτά – στο δεύτερο μισό – στην φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Αθηνών και παρουσίασε ιδιαίτερα προβλήματα μιας και σε αυτή την χρονική περίοδο η ομάδα δέχθηκε 2 γκολ και κινδύνεψε για άλλα τόσα.

Αυτά είναι τα δυο βασικά σενάρια που «παίζουν» για τον καταρτισμό της αυριανής εντεκάδας μιας και πέραν από αυτές τις αλλαγές δεν αναμένεται κάτι το εκπληκτικό σε θέσεις και πρόσωπα. Υπάρχει βέβαια και η λύση Μάριο Νικολάου για το κέντρο της άμυνας, αλλά για την ώρα είναι ένα απομακρυσμένο σενάριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ