«Συγκλονιστικός»

Συγκλονιστικός ήταν ο κόσμος της Ανόρθωσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου, στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM. Μεταξύ άλλων, ο Γενικός Διευθυντής της Ανόρθωσης, ανάφερε πως η ομάδα μας είχε ανάγκη αυτή τη νίκη και θα τη βοηθήσει πολύ στη συνέχεια και από πλευράς ψυχολογίας.

«Καρδιοχτυπήσαμε, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, μας φόρτωσε με άγχος και αγωνία αυτό, αλλά στην επανάληψη η ομάδα βελτιώθηκε και κατάφερε να γυρίσει το παιγνίδι, πήραμε το τρίποντο και αυτός ήταν ο στόχος μας».

«Για να έρθει η ανατροπή ήταν συνολική προσπάθεια, κατάφεραν και οι δυο να βάλουν από ένα γκολ, και ο Καρλίτος ξεχώρισε, νομίζω μεσοεπιθετικά εκεί που είχαμε σοβαρό πρόβλημα, έγιναν κάποιες κινήσεις της τελευταίας στιγμής και χρειάστηκε να γίνει και μια μικρή οικονομική υπέρβαση».

«Θα βοηθήσει και στην αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη. Θα βοηθήσει και στην ψυχολογία του κόσμου, παρά την απογοήτευση ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, υπήρχε μια διαρκής υποστήριξη προς την ομάδα κι αυτό μας βοήθησε πολύ να κάνουμε την ανατροπή. Θέλουμε να μείνει κοντά μας. Ο κόσμος είναι απαιτητικός και θέλει καλές παρουσίες και επιτυχίες».

Επόμενο ματς: «Παίζουμε με μια επικίνδυνη ομάδα όπως είναι η ΑΕΖ, θέλουμε την νίκη μέσα στο γήπεδο μας».

Για Σεού: «Περιμένουμε σήμερα την έκδοση όλων των εγγράφων και μέχρι την Τετάρτη ελπίζουμε ότι θα έρθει στην Κύπρο. Η προσθήκη του Σεού θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ