Πηλακούτας:«Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα balla.com.cy παρέθεσε ο νέος εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας για την πορεία της ομάδας τις 3 πρώτες αγωνιστικές, για το παιχνίδι με την ΑΕΖ αλλά και τον κόσμο…

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα.

Για την πορεία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές: «Κοιτάξετε, κάθε παιχνίδι έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας. Το ίδιο ισχύει και για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ. Γνωρίζουμε ότι είμαστε το φαβορί, αλλά αυτό μετρά μόνο στα χαρτιά και θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την αρχή της χρονιάς γίνεται μια σοβαρή δουλειά από την τεχνική ηγεσία και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΖ: «Γίνεται σκληρή δουλειά καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις, με σκοπό την όσο καλύτερη βελτίωση της εικόνας της ομάδας, αλλά και στο να καταφέρουμε στο τέλος της ημέρας να πάρουμε την ουσία και τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής μελέτησε τον αντίπαλο, είδε κάποια παιχνίδια του και ξέρει πως θα χειριστεί τον αγώνα. Αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις και όλοι μας πιστεύουμε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει και όπως την περιμένει ο κόσμος εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκτός αποστολής είναι μόνο ο τραυματίας Ερέρο που έκανε μικροεπέμβαση στο δάκτυλο πριν δύο εβδομάδες και θα επιστρέψει σε ένα μήνα. Ο Σεχού ήρθε σήμερα, γυμνάστηκε και εντάσσεται κανονικά στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Και τον θέλουμε ξανά δίπλα μας. Η παρουσία του στο Τσίρειο ήταν εντυπωσιακή και οι ποδοσφαιριστές ενθουσιάστηκαν. Ενώ, αναφορά έκανε και ο πρόεδρος του Άρη σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε μια γεμάτη έδρα και αυτό αναμένουμε στη συνέχεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ