Πάλι το ίδιο λάθος!

Τα ντέρμπι ιδίως όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση, βασικός κανόνας για να καταφέρεις να τα πάρεις, είναι να κοιμήσεις τον αντίπαλο σου, για να υποτιμήσει την κατάσταση και να μην έρθει 100% σοβαρός και να πετύχεις τον αιφνιδιασμό.

Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στις 21/2, πριν 9 μήνες δηλαδή, είχε προηγηθεί η διάσκεψη τύπου, εκεί που παρουσιάστησε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Όταν ρωτήθηκε δε, ο Χρήστος Πουλλαΐδης για το παιχνίδι, απάντησε πως έχουμε υποχρέωση να τους κάνουμε να φύγουν κλαμένοι.

Πάλι περίπου τα ίδια είχαμε σήμερα, με τον Θέμη Βιολάρη να δηλώνει βεβαιότατος για τη νίκη, με την ατάκα στάνταρ άσος, να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Καλή η αισιοδοξία, τα λόγια αυτά ηχούν ωραία στα αυτιά, ωστόσο με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι αχρείαστα. Προς θεού, δεν λέμε να μην πιστεύουμε στην ομάδα, δεν λέμε να μην υπάρξει μαζική στήριξη, ωστόσο οι αλαζονικές δηλώσεις πριν από τέτοια παιχνίδια μόνο καλό δεν κάνουν. Ιδίως όταν είσαι μια ομάδα που η μεγαλύτερη επιτυχία σου τα τελευταία 8 χρόνια, ήταν μία δεύτερη θέση και μια φορά στα ημιτελικά του κυπέλλου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ