Ο Πελέ στο κέντρο και ο Βίκτορ στην άμυνα…

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Ερέρο, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Ζοάο Βίκτορ να επιστρέφει στην άμυνα, εκεί που χρησιμοποιήθηκε αρκετά παιχνίδια από τον πρώην προπονητής της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους.

Με αυτή την εξέλιξη φαίνεται να «σπάζει» το δίδυμο Αγκιλάρ – Καλντερόν που τα πήγε άσχημα στο δεύτερο μέρος της προχθεσινής φιλικής συνάντησης με την ΑΕΚ Αθηνών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου η ομάδα μας δέχθηκε 2 γκολ και έχασε 1-3.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να πλαισιώσει το κενό του Βίκτορ στο κέντρο, πλάι στον Οικονομίδη. Όσο νωρίς και να έρθει ο Σεού από τη Νιγηρία, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον Αντόνιο Πούτσε την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άρη και έτσι θα πρέπει να αναζητηθεί μια άλλη επιλογή για τον χώρο των χαφ.

Στην θέση αυτή, μπορούν να αγωνιστούν πέραν του Οικονομίδη, ο Αριστοτελούς και ο Πελέ με τον πορτογάλο να δοκιμάζεται από τον Πούτσε σε δυο φιλικά προετοιμασίας και να φαντάζει το φαβορί για την εντεκάδα των επόμενων αγώνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ