Η Ελπίδων με την Σλοβακία στο «Αμμόχωστος»

Με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ελπίδων όπως ενημερώνει η ΚΟΠ με δημοσίευσή στην επίσημη της ιστοσελίδα.
Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Τουρκίας στην Άγκυρα, οι νεαροί διεθνείς μας θα επιδιώξουν νέα επιτυχία που θα βελτιώσει το βαθμολογικό μας απολογισμό στον όγδοο όμιλο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 16:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.
Η διαδρομή της προκριματικής φάσης μπαίνει στην τελική της ευθεία και το σημερινό παιχνίδι με τη Σλοβακία είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον όμιλο μας.
Οι Σλοβάκοι βρίσκονται στην κορυφή και θέλουν απαραίτητα την πρωτιά στον όμιλο μας που θα τους εξασφαλίσει και το εισιτήριο της συμμετοχής στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Στο παιχνίδι που έγινε στη Σλοβακία η σημερινή αντίπαλος μας κέρδισε με 2-0.
Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ χωρίς προβλήματα και η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την ενδεκάδα του αγώνα σήμερα.
«Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι αγώνες έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας και αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας.
Ο στόχος μόνο δεν αλλάζει και όπως είπαμε από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας, ιδιαίτερα στην έδρα μας κυνηγούμε πάντοτε το μάξιμουμ.
Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παρουσιαστούμε όπως το επιβάλουν οι ανάγκες και μέσα από την προσπάθεια πιστεύουμε στο καλύτερο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.
Η Εθνική Σλοβακίας στη μέχρι τώρα διαδρομή της προκριματικής φάσης έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Λευκορωσία – Σλοβακία…1-0
Σλοβακία – Κύπρος…2-0
Ολλανδία – Σλοβακία…1-3
Σλοβακία – Ολλανδία…4-2
Σλοβακία – Τουρκία…5-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΣΛΟΒΑΚΙΑ 5 4 0 1 14 4 12
2. ΟΛΛΑΝΔΙΑ 6 3 1 2 11 9 10
3. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 6 2 2 2 6 7 8
4. ΤΟΥΡΚΙΑ 5 2 0 3 5 7 6
5. ΚΥΠΡΟΣ 6 1 1 4 3 12 4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ