Μάθετε γιατί δεν προχωρά ο Σεού

Προς το τέλος της οδεύει η προκριματική φάση για τα τελικά του Κυπέλου Εθνών Αφρικής, συντ. (AFCON), και η Νιγηρία δεν θα συνεχίσει στον θεσμό κάτι που επιφέρει ευχάριστα χαμόγελα για την Ανόρθωση που στο πάρα πέντε ενέγραψε κανονικά τον Αμπντουλλαχι Σεου, στο δυναμικό της.

Οι «σούπερ αετοί» όπως είναι το παρατσούκλι της εθνικής Νιγηρίας βρίσκονταν σε όμιλο με το Τσατ. Όμως το Τσατ αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων και η απόφαση της CONCACAF ήταν να μηδενιστούν τα αποτελέσματα του (είχε παίξει τρία ματς) και να μετρήσουν μόνο αυτά ανάμεσα στις άλλες τρεις ομάδες.

Άρα, η ομάδα που θα κατακτούσε σε αυτόν τον όμιλο την δεύτερη θέση δεν είχε πιθανότητες να διεκδικήσει το 1 από τα 2 εισιτήρια που παίρνουν οι ομάδες που τερμάτισαν κάτω από τις 13 πρώτες που οδηγούνται απευθείας στην επόμενη φάση. Και αυτή ήταν – ευτυχώς για την Ανόρθωση – η Νιγηρία.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής απαλλάσσεται από την συνέχεια του AFCON και έρχεται στην Κύπρο για να ενταχθεί στο δυναμικό της Ανόρθωσης που τον έχει απόλυτη ανάγκη. Τώρα πόσο θα κρατήσει αυτό μόνο ο Γιουσούφ ξέρει. Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα κρίνει αν χρειάζεται τον Σεού για τα προκριματικά του μουντιάλ 2018 στην Μόσχα που ξεκινά περίπου σε ένα μήνα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ