Καμπρέρα:«Θα φτάσω σε πιο ψηλή απόδοση…»

0
1

Την πεποίθηση πως όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του, θα φτάσει σε πιο ψηλή απόδοση, εξέφρασε με δηλώσεις του στο protathlima.com, ο Αϊράμ Καμπρέρα.

Ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε πως η ομάδα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε ως ομάδα, ενώ τόνισε πως η ομάδα έδειξε πως έχει ικανότητες ωστόσο πρέπει να ανεβεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καμπρέρα:

Για το ντέρμπι που προηγήθηκε με το ΑΠΟΕΛ:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι.  Είχαμε πάρα πολλά τρεξίματα, παίξαμε ως ομάδα και πιστεύω ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Χρειαζόταν την παρούσα φάση αυτή την παρουσία η Ανόρθωση.

Για την βελτίωση που είχε η Ανόρθωση:

«Ξέρουμε ότι ήταν καταστροφικό το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΖ για την Ανόρθωση. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε αρκετά πράγματα. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά αυτή τη φορά. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε. Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες και μπορούμε να ανεβούμε στη συνέχεια.

Για το γεγονός ότι ο ίδιος βρέθηκε πρώτη φορά στην 11άδα:

«Γι΄ αυτό ήρθα στην Ανόρθωση, για να παίζω και να βοηθώ την ομάδα. Σίγουρα μόλις πάρω παιχνίδια στα πόδια μου θα φτάσω σε πιο ψηλή απόδοση, μπορώ να δώσω πολύ περισσότερα. Είμαι εδώ για να δώσω επιλογές στην ομάδα».

Previous articleΌλοι στο Θεμιστόκλειο!
Next articleΠρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις