Για γέλια ή για κλάματα;

Αν κάποιος παρακολουθήσει πιο ήρεμα τα γκολ που δεχθήκαμε χθες στο ΓΣΖ, τότε θα καταλάβει πως η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας, ήταν επιεικώς για χάλια!

goal01-a

goal01

Στο πρώτο τέρμα ο Τομάς παίρνει την μπάλα και έχει μπροστά του 7 ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και 3 της ΑΕΚ, δίνει την μπάλα στον Τετέ, με τους Ρούμπεν Ράγιος και Γκάμπριελ να έχουν προτεραιότητα να διαμαρτυρηθούν για offside αντί να τρέξουν να καλύψουν τους χώρους τους.

goal01-b

goal01d

Ο Τετέ με χαρακτηριστική ευκολία γυρίζει την μπάλα στον Τρισκόφσκι, εκεί που έπρεπε είτε ο Καλντερόν είτε ο Οικονομίδης να τρέξουν πάνω στην μπάλα, ωστόσο έμειναν απλοί θεατές και περιπατητές.

 

Στο δεύτερο τέρμα, η εικόνα είναι πανομοιότυπη, γίνεται η πάσα και οι Πελέ και Γκιγιέρμε σταματούν για να σηκώσουν το χέρι ψηλά για offside, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ανενόχλητος να επιχειρεί ένα άψυχο πλασέ, ωστόσο το παιδαριώδες λάθος του Κόπριβετς θα φέρει το δεύτερο τέρμα.

goal02goal02b

Στο τρίτο τέρμα βλέπουμε, τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να ξεκινά από πολύ πίσω δεξιά. Ο Ρέινα συγκλίνει προς τα μέσα δεν τον ακολουθεί, ο Γκιγιέρμε κοιτάζει αλλού και δεν τον ακολουθεί με αποτέλεσμα με μια μπαλιά να πατήσει στη μεγάλη περιοχή. Εκεί επικρατεί αναστάτωση και πανικός, κανείς δεν κρατά θέση και όλοι συμπεριφέρονται σαν πρωτάρηδες. Ο Πελέ αντί να προσέξει τι έρχεται από τη μεσαία γραμμή, τρέχει προς το άκρο. Εννέα από τους δέκα ποδοσφαιριστές, είναι μέσα στο κουτί και κανένας δεν καλύπτει το ύψος της περιοχής.

goal03c

goal03b
goal03d

Στο τέταρτο τέρμα, ο Κόπριβετς έκανε συνεχόμενες λάθος απομακρύνσεις, η μπάλα έφθασε στον Λαρένα που  ανενόχλητο διέσχισε μια μεγάλη απόσταση, βρήκε τον Σλοβένο εκτός θέσης και τον πυροβόλησε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ