Με δύο νέα πρόσωπα (γράφημα σεναρίου 11αδας)

Με δυο νέα πρόσωπα θα παρατάξει την Ανόρθωση ο Αντόνιο Πούτσε, στον αυριανό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (18:00) στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Γιώργος Οικονομίδης επανέρχεται στο χώρο του κέντρου μετά από την αποχή ενός αγώνα, και η δεύτερη αλλαγή αφορά τον Ισπανό Καμπρέρα που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα από την μέρα που πάτησε το πόδι του στο «Παπαδόπουλος».

Θυμίζουμε πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Κολούνγκα, Σεχού και Κατσιμήτρος οι οποίοι εγγράφηκαν στο δυναμικό της «Κυρίας» μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρεθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στα άκρα της άμυνας θα παραταχθούν Γκάμπριελ και Σάντος… στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο της αναμένεται να βρεθούν και πάλι οι Αγκιλάρ και Καλντερόν.

[vfv id=”82″]

Στο χώρο του κέντρου, επανέρχεται ο Οικονομίδης πλάι στον Ζοάο Βίκτορ ενώ μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα βρεθεί ο Ρούμπεν Ράγιος.

Στην επίθεση τώρα η απουσία του Κολούνγκα απλοποιεί τα δεδομένα για τις επιλογές του Πούτσε. Στα άκρα θα τοποθετηθούν Ίσμα και Καλό… στα δεξιά και αριστρρά αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή της, ο Αϊραμ Καμπρέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ