Η δημόσια συγνώμη του πρώην οικονομικού συμβούλου…

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, ο Παναγιώτης Χατζηπαντελής, οικονομικός σύμβουλος που μπήκε στα διοικητικά τον Ιούνιο του 2013 επί ημερών Σάββα Κάκου, εξαπόλυσε δριμύ κατηγορώ και κριτική προς τον Χρήστο Πουλλαΐδη. Σήμερα ο κ. Χατζηπαντελής αναθεώρησε τα όσα έγραψε, με τον ίδιο στο τέλος να ζητά δημόσια συγνώμη εάν τα γραφόμενα του πρόσβαλαν τον Χρήστο Πουλλαΐδη και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Σε συνέχεια της ψεσινής μου ανάρτηςης θα ήθελα να προσθέσω και διευκρινήσω οτι η κριτική μου εχει να κάνει με το γεγονός της παρούσας κατάστασης του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ γιατι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ειναι η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, είμαστε όλοι εμείς περιλαμβανομένου και του κ. Πουλλαίδη. Απλά Δεν μπορώ να ακούω τα παιδιά μου, τα παιδιά τα μικρά να λεν οτι εγώ δεν πάω στο γηπέδου αφου εν να χάσουμε. Δεν αμφισβητώ ούτε και μηδενίζω την βοήθεια προςφορά που έδωσε ο κ. Πουλλαίδης στις δύσκολες στιγμές και τον ευχαριςτούμε για αυτό. Αλλά από την άλλη δεν σημαίνει οτι επειδή βοήθησε νομιμοποιείται να οδηγήσει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση.
Εάν με την ανάρτηση μου ψες εχω προσβάλει τον ίδιο και τους συνεργάτες για το ύφος της κριτικής , θελω να ζητήσω δημόσια συγνώμη.»

xatzipantelis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ