Χωρίς κόσμο και με Ομόνοια!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο, το τμήμα φούτσαλ της ομάδας μας, με την οποία γνωστοποιεί την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που δέχθηκε η ομάδα μας και περιλαμβάνει τα παιχνίδια με Απελευθέρωση, ΑΜΕΚ Καψάλου και Ομόνοια. Δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, θα έχουν παιδιά κάτω των 12 ετών, γυναίκες και συνταξιούχοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας, πως μετά την τιμωρία που δεχθήκαμε από τη δικαστική επιτροπή, για ποινή αποκλεισμού της έδρας μας για τρία παιχνίδια, το παιχνίδι με την Απελευθέρωση τη Δευτέρα στις 20:30 θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Αξίζει να σημειωθεί, πως δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα έχουν παιδιά κάτω των 12 ετών, γυναίκες και συνταξιούχοι.

Τα άλλα δύο παιχνίδια που η ομάδα μας θα εκτίσει την ποινή της, είναι αυτά με την ΑΜΕΚ Καψάλου στις 06/10 και με την Ομόνοια – ARARAT στις 20/10. Σημειώνεται πως το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΑΠΟΕΛ, θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Εν κατακλείδι, απολογούμαστε στον κόσμο μας για την ταλαιπωρία. Ευελπιστούμε και προσδοκούμε, πως η τιμωρία αυτή δεν θα επηρεάσει τη στήριξη που μας δίνει, η οποία θα συνεχίσει με ακόμη περισσότερο πάθος και παλμό.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ