Απροβίβαστη η άμυνα, ψάχνεται η μεσαία γραμμή (κριτική ποδοσφαιριστών)

Τα ατομικά λάθη κόστισαν δύο βαθμούς, η άμυνα πήρε απροβίβαστο, η μεσαία γραμμή ψαχνόταν, ενώ στην επίθεση ο μόνος που επιβίωσε είναι ο  Ρούμπεν Ράγιος.

Αναλυτικά η κριτική των ποδοσφαιριστών, όπως τους είδαμε στο παιχνίδι.

Γιαν Κόπριβετς

koprivec

Καθόλου καλή εμφάνιση από τον Σλοβένο. Στο πρώτο γκολ είχε καθυστερημένη αντίδραση, μιας και δεν φώναξε ή να επέμβει ο ίδιος. Στο δεύτερο γκολ, λίγο έλειψε να ήταν ο ήρωας, μιας και αρχικά έκοψε το τετ-α-τετ, ωστόσο φάνηκε άτυχος στην επαναφορά. Το μόνο βέβαιο, είναι πως με την άμυνα του έχει πρόβλημα επικοινωνίας.

Γκάμπριελ

gabriel-leiva

Μέτριο παιχνίδι από τον Γκάμπριελ με πολλά νεύρα. Ανέβαινε μεν, ωστόσο δεν ήταν επικίνδυνος, ενώ το δεύτερο τέρμα προήλθε από την πλευρά του, με τον ίδιο να είναι πολύ πιο πάνω και να μην επιστρέφει.

Γκιγιέρμε

03-Guillherme

Το λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ, διδάσκεται στις προπονήσεις ποδοσφαίρου, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πασάρεις παράλληλα από τη μικρή περιοχή. Ωστόσο ο Βραζιλιάνος, το επιχείρησε και η ομάδα το πλήρωσε. Επιθετικά ανέβαινε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός. Απόδοση την οποία όμως δεν διατήρησε σταθερή σε όλο το παιχνίδι.

Καλντερόν

Calderon

Το είπαμε και το ξαναλέμε. Δεν είναι κεντρικός αμυντικός. Ναι κουβαλά εμπειρία, ναι έχει προσωπικότητα, αλλά δεν θα μάθει τη θέση στα 35 του. Στο πρώτο γκολ έκανε λανθασμένη εκτίμηση, στο δεύτερο γκολ ήταν ο μόνος που έτρεξε να γλυτώσει τα χειρότερα αλλά δεν τα κατάφερε. Σημείωσε ένα τέρμα αλλά αυτό δεν αρκούσε για να καλύψει τις αδυναμίες που έδειξε στην άμυνα. Οι τοποθετήσεις του, όταν αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός είναι κακές.

Αλμπέρτο Αγκιλάρ

aguilar

Ξέραμε πως ήταν αργός στα πόδια, ωστόσο χθες στο πρώτο γκολ ήταν πολύ αργός και στη σκέψη. Έβλεπε την μπάλα και δεν επενέβη έγκαιρα να γλυτώσει το τέρμα. Φέρει ακέραια ευθύνη στο γκολ. Μετά που το παιχνίδι έγινε πιο άναρχο, προωθήθηκε πιο μπροστά για να κερδίζει τις πρώτες κεφαλιές. Με λάθη όμως σαν το χθεσινό, τότε κάθε άλλο παρά ικανοποιητική μπορεί να κριθεί η εμφάνιση σου.

Ζοάο Βίκτορ

joaovictor2

Κακό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο. Δημιουργικά δεν βοήθησε, δεν έτρεχε και είχε πολλά νεύρα. Είναι από τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ωστόσο αν ο Πούτσε διατηρήσει τον Ζοάο στη μεσαία γραμμή, θα μιλάμε για εμμονή.

Πελέ

pele-aez

Έπαιξε για πρώτη φορά βασικός. Δημιουργικά ήταν καλός, ωστόσο πολλές φορές οι επιστροφές του δεν ήταν έγκαιρες και δημιούργησε κενό στη μεσαία γραμμή.

Ρούμπεν Ράγιος

ruben-rayos

Ήταν ότι καλύτερο παρουσιάστηκε χθες στο γήπεδο για λογαριασμό της ομάδας μας. Ο Ισπανός ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικός στο δεύτερο. Αγωνίστηκε κυρίως στον άξονα. Στο πρώτο ημίχρονο συνέκλινε προς τα αριστερά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο προς τα δεξιά. Πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα, ενώ σέρβιρε ένα έτοιμο τέρμα στον Ίσμα, με το κοντρόλ του τελευταίου να κάνει τον κόσμο να κτυπά πάνω του.

Καλό

calo

Ήταν μαχητικός ο Πορτογάλος και ήθελε πολύ τη νίκη. Έκανε κάποιες ενέργειες, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει όσο απειλητικός θα ήθελε. Δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης με τον Άρη, ωστόσο υπό τις περιστάσεις τα πήγε καλά.

Ίσμα

isma02

Κακό παιχνίδι από τον Γκονσάλβες, ο οποίος είναι σκιά του εαυτού του. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, ωστόσο δεν έκανε καλό κοντρόλ και έτσι απώλεσε την ευκαιρία. Αγωνίζεται στο άκρο, δεν έχει τα πατήματα του και δεν μπορεί να περάσει ποδοσφαιριστή, για αυτό έγινε αλλαγή από τον κόουτς.

Αντριάν Κολούνγκα

coloungka

Κακό παιχνίδι από τον Ισπανό που εξουδετερώθηκε από τους κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΖ. Ο Κολούνγκα είναι ο ποδοσφαιριστής που το χάρισμα του είναι να δίνει βοήθειες στον επιθετικό, ωστόσο χθες ο Πούτσε τον είχε μοναδικό επιθετικό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την εξουδετέρωση του Ισπανού. Όταν μπήκε ο Καμπρέρα, δεν κατάφερε να γίνει ούτε εκεί επιθετικός.

Αϊράμ Καμπρέρα

cabrera

Πέρασε ως αλλαγή, αλλά δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Δεν βρήκε τις ευκαιρίες, ούτε είχε τις τοποθετήσεις για να κάνει κάτι καλό.

Αμπτουλάχι Σεχού

shehu

Έκανε ντεμπούτο ο Σεχού, καθώς πέρασε στη θέση του Πελέ. Αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή, με ξεκάθαρες οδηγίες να προσέχει περισσότερο τα μετόπισθεν. Το παιχνίδι είχε γίνει αρκετά άναρχο, ωστόσο ο Νιγηριανός έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία. Αν είναι αυτός ο παίκτης που ψάχνουμε για να λυθεί το πρόβλημα στα μετόπισθεν, θα το δείξει μόνο ο χρόνος.

Ρίος Ρέινα

reinarios

Μπήκε ως αλλαγή στο τέλος με μοναδικό σκοπό να φορτώσει με μπαλιές την αντίπαλη περιοχή. Δεν μπορεί να κριθεί κα ιδιαίτερα για την απόδοση του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ