Από την κόλαση στον παράδεισο

Από την κόλαση στον παράδεισο σε 1 λεπτό δεν βρέθηκαν μόνο οι παίκτες και οι οπαδοί της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και η διοίκηση.

Διότι, στην πρεμιέρα η ομάδα με μέτρια εμφάνιση απώλεσε 2 βαθμούς κόντρα στην συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα. Αν άφηνε άλλους τρεις στη Λεμεσό, δεδομένων του δύσκολου προγράμματος στην συνέχεια – με 5 ντέρμπι σε 7 παιχνίδια – η πίεση θα ήταν μεγάλη όπως και η μουρμούρα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις επηρεάζονται τα πάντα σε μια ποδοσφαιρική ομάδας όπως η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο που συνεπάγεται με μεγάλη οικονομική ζημιά.

Όλα τούμπα – στα θετικά ευτυχώς – σε 1 λεπτό και το Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναμένεται κοσμοσυρροή με θετική ενέργεια για το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που θα φέρει την ομάδα στους 7 βαθμούς.

Παράλληλα, αρκετοί εξ αυτών αναμένεται να προβούν και σε έκδοση εισιτηρίου διαρκείας δοθείσης της ευκαιρίας που θα βρεθούν στο κατάστημα αναμνηστικών κάτω από την Δυτική κερκίδα του σταδίου.

Δυστυχώς, έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Τα πάντα κρίνονται από μια κλωστή, πόσο δε μάλλον για τον κόσμο της Ανόρθωσης που αποδεικνύει κάθε χρόνο – παρά τις πίκρες – την απίστευτη αγάπη και στήριξή του για την ομάδα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ