Αντ.Παπαδόπουλος: «Πολύ δυνατά φιλικά»

Την επισήμανση πως τα φιλικά απέναντι σε ΟΣΦΠ, Βοϊβοντίνα και Ομόνοια στα πλαίσια του «2016 Cyprus Ιnternational Volleyball Τournament», είναι δυνατά και θα βοηθήσουν την ομάδα μας, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, ο προπονητής της ανδρικής πετοσφαιρικής μας ομάδας, Αντώνης Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κόουτς χαρακτήρισε το τουρνουά πολύ δυνατό για την ομάδα  αφού θα κοντραριστεί απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως είναι ο Ολυμπιακός Π., Βοϊβοντίνα και Ομόνοια, δηλώνοντας, «Αν και προπονητικά δεν είναι ορθό τα πρώτα φιλικά να διεξάγονται απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους εντούτοις οι αγώνες αυτοί θα μας βοηθήσουν».

Καταληκτικά ο κόουτς απένειμε τα εύσημα στην ομοσπονδία για την διοργάνωση αυτή αναφέροντας, «επικροτούμε την Ομοσπονδία γι’ αυτή την ενέργεια και θεωρούμε σίγουρη την επιτυχία του τουρνουά».

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας» συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι παίκτες: Γιάννης Κοντός, Μάριος Στρουγκάρεβιτς, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Ροντρίγκο Σόουζα (Βραζιλία), Βλάντο Κνέζεβιτς, Γ. Μοσχοβάκης, Δημήτρης Πάντιτς, Αυγουστίνος Σαββίδης, Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Σκοτ Φάιφερ (ΗΠΑ), Κυριάκος Παρλάς, Γιάννης Ευδώρου, Μιχάλης Αθανασίου, Ανδρέας Σπύρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ