Αντριάν Κολούνγκα: «Μου άρεσε η ομάδα και ο τρόπος που παίξαμε»

Αισιόδοξος με το νέο του ξεκίνημα και με την ομάδα, παρουσιάζεται ο Αντριάν Κολούνγκα, με δηλώσεις του στον Χαράλαμπο Παρπεττά στο protathlima.com, μετά το τέλος της ψεσινής φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός φορ, θεωρεί ότι με μια βδομάδα επιπλέον προπόνηση θα παρουσιαστεί βελτιωμένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία της ομάδας με την ΑΕΚ και την δική του αποδοση:

«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο κουρασμένος και από το ταξίδι τις προηγούμενες μέρες και από τις προπονήσεις αλλά νομίζω ότι πήγα καλά.
Moυ άρεσε η ομάδα και ο τρόπος που παίξαμε,  οι συμπαίκτες μου. Νομίζω αυτή η εμφάνιση θα κάνει καλό για την ομάδα, για την αυτοπεποίθηση μας, για τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα όταν θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Είναι καλό ότι έπαιξα 60 λεπτά στο φιλικό με την ΑΕΚ. Θα έχω πλέον μία εβδομάδα γεμάτη με την ομάδα στις προπονήσεις και είναι θετικό. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω πολύ καλά σε αυτή την ομάδα».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο της Ανόρθωσης:

«Τους εύχομαι τα καλύτερα για τη σεζόν που άρχισε. Θα τα δώσω όλα για την Ανόρθωση. Θα δουλέψω σκληρά για να παίζω καλά και να σκοράρω. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα. Με την δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ