Με αυτούς που έκαναν την ανατροπή (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Μετά από ένα αλλοπρόσαλλο – όπως εξελίχθηκε – παιχνίδι στην Λεμεσό, με την Ανόρθωση του δευτέρου ημιχρόνου να μεταμορφώνεται, να ανεβάζει ταχύτητα και σε 54 δευτερόλεπτα να φέρνει τούμπα το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είχε να κερδίσει στην έδρα της για μια εξαετία, η «Κυρία» φιλοξενεί την ΑΕΖ Ζακακίου.

Ο Αντόνιο Πούτσε μετράει μόνο μια απουσία, αυτή του Ισπανού αμυντικού Τσους Ερέρο, όμως μετράει και μια νέα προσθήκη αφού στην αποστολή τέθηκε ο Νιγηριανός μέσος Αμπντουλαχί Σεού. Έτσι, δύναται στο Ισπανό τεχνικό των κυανολεύκων της Αμμοχώστου η ευκαιρία να παρατάξει με τα καλύτερα όπλα του την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Γιαν Κόπριβετς. Στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν οι Γκάμπριελ και Σάντος, στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στο κέντρο της άμυνας τώρα, θεωρούμε πως θα παραταχθεί το ίδιο κεντρικό δίδυμο με τους Καλντερόν και Αγκιλάρ…όπως και με τον Άρη κάτι που ενδέχεται να διαφοροποιηθεί στην συνέχεια αν πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σεού και ο Πούτσε θελήσει την οπισθοχώρηση του Βίκτορ από τα χαφ.

[vfv id=”81″]

Ούτε και στον χώρο του κέντρου αναμένονται αλλαγές αν και ομολογουμένως η γραμμή δεν λειτούργησε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη, όμως το συνολικό ανέβασμα του δευτέρου μέρους φέρνει ξανά στην εντεκάδα την ίδια τριάδα στο κέντρο. Οικονομίδης και Βίκτορ θα παραταχθούν πίσω απο τον επιτελικό μέσο Ρούμπεν Ράγιος.

Στην επίθεση τώρα η πολύ καλή παρουσία της ομάδας μετά το 70΄ λεπτό στον προηγούμενο αγώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Αντόνιο Πούτσε ως προς την επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα θελήσουν να αποβάλουν το άγχος από της κερκίδα, τους συμπάικτες αλλά και τους εαυτούς τους. Ο πολύ καλός Καλό θα πάρει την θέση στο αριστερό άκρο, με τον Κολούνγκα να μετατοπίζεται από την κορυφή της επίθεσης, στο δεξί άκρο. Στην κορυφή της επίθεσης μπάινει κατ΄εμάς για πρώτη φορά φέτος ο Καμπρέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ