Αυτός είναι ο Άρης

Τρίτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος (δεύτερος αγώνας για την Ανόρθωση) και η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκει στον δρόμο της τον σκληροτράχηλο Άρη Λεμεσού. Μια ομάδα η οποία πάντα βάζει δύσκολα στην ομάδα μας εξού και η παράδοση των 5 χρόνων που έχει η ομάδα μας να κερδίσει στο «Τσίρειο» την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στην πρώτη αγωνιστική οι πράσινοι εξήλθαν ισόπαλοι με την νεοφώτιστη Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Ο Άρης ευτύχησε στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει τον αγώνα με γκολ του Μαραγκουδακη και να σώσει τον βαθμό. Η ομάδα της Λεμεσού δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και έτσι η ισοπαλία χαρακτηρίστηκε ως δίκαιο αποτέλεσμα. Στον αγώνα αυτό ο κ. Θεοδωρίδης παρέταξε τους : Γκοτ, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Παντίδος, Νάνο (75′ Φράγκος), Ροζέριο, Μαραγκουδάκης, Άλβαρες, Κύπρου, Παναγή, Ικάντε (65′ Μπουκαρί).
Στον δεύτερο αγώνα σαν φιλοξενούμενοι όμως στην έδρα τους στο «Τσίρειο», αγωνιστήκαν με τον Απόλλωνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ο τερματοφύλακας τους Γκοτ που κράτησε το μηδέν έτσι κατάφεραν να αποσπάσουν την λεύκη ισοπαλία και από την ομάδα του Πέδρο Εμμάνουελ.

Σε αυτό τον αγώνα ο Άρης έδειξε και τις επιθετικές του αρετές καθώς σε 2-3 περιπτώσεις θα μπορούσε να σκοράρει με καλύτερη αυτή του 15΄ όπου ο Βάλε δύσκολα νίκησε τον Μαραγκουδάκη στο τετ α τετ. Οι πράσινοι στο δεύτερο τους παιχνίδι αγωνίστηκαν με τους : Γκοτ, Θεοφίλου, Ευσταθίου, Παντίδος, Αντωνίου, Ικάντε, Μαριάνο, Ροζεϊρο(75΄ Παναγή), Άλβαρες, Κύπρου και Μαραγκουδάκη.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Άρης στους δυο αγώνες αλλά και στα φιλικά προετοιμασίας είναι ομάδα η οποία δεν θα κινδυνέψει για διαβάθμιση αλλά ίσως δεν είναι ο περσινός δυνατός Άρης.

Μεγαλύτερη απειλή για την Ανόρθωση θα είναι ο Μαραγκουδάκης ένας πολύ καλός, γρήγορος και δυνατός επιθετικός που έχει το γκολ στο αίμα του. Τα χαρακτηριστικά του αυτά ταιριάζουν γάντι στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Άρη που θα επιδιώξει να κτυπήσει το παιχνίδι με γρήγορες αντεπιθέσεις.

Η ελαφρά ταξιαρχία για τον αγώνα της Κυριακής θα έχει σίγουρα εκτός τον τραυματία Πουλχακ ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο ανέτοιμος Ονίλο. Κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν κουβαλά κάποια τιμωρία έτσι στην αποστολή του ο κύριος Θαλής Θεοδωρίδης κάλεσε τους:
Γκοτ, Γιαννακόπουλος, Βέλνα, Παντιδος, Μεντέντες, Θεοφίλου, Ράντου, Κυριάκου, Ευσταθίου, Ικάντε, Παχίπης, Νανο, Μάρτινς, Αντωνίου, Μουκάντζα, Γιούσεφ, Μαραγκουδάκη, Φράγκος, Σκούρτης και Πούλπο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ