Τρεις ενέσεις ψυχολογίας

Ο Ρούμπεν Ράγιος είναι ο ποδοσφαιριστής που ποιοτικά και βάση παλμαρέ θα εξελιχθεί ως βαρόμετρο της φετινής Ανόρθωσης. Ο Ισπανός αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας μιας και ο προπονητής τον τοποθετούσε στα άκρα της επίθεσης, ωστόσο σιγά-σιγά τοποθετήθηκε στη φυσική του θέση. Ο Ράγιος πέραν από τις ασσίστ που ήταν το κύριο προσόν του Μαρτίνες, έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα και από αυτόν αναμένουν και τα δύο οι φίλοι της Ανόρθωσης.

Άλλωστε πάμπολλοι ποδοσφαιριστές που βρήκαν πέρσι δίκτυα έχουν αποχωρήσει και κάποιοι, αν όχι όλοι, από τις φετινές προσθήκες, θα πρέπει να τους καλύψουν αλλά και να τους ξεπεράσουν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε φυλαγμένα τα γκολ σε φιλικές αναμετρήσεις μιας και η μέχρι χθες αφλογιστία του, συνοδεύτηκε από χατ τρικ επί της Ομόνοιας Αραδίππου.

Όσο αδύναμος κι αν θεωρείται ο χθεσινός αντίπαλος, το κάθε ένα γκολ που πέτυχε ο Ισπανός, μετρά ένα πόντο στην προσπάθειά του για να κτίσει ψυχολογία και να αποδώσει αυτά που μπορεί και αναμένουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ