Το τελευταίο ενός μεγάλου…

0
0

Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια, η Ανόρθωση αντιμετώπιζε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία, στη μοναδική αξιοπρεπή παρουσία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετά το 2009, μιας και έφτασε μέχρι τα play off του Europa  League.

Με αντίπαλο ένα μεγαθήριο όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε στις τάξεις της ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης όπως οι Βάγνερ Λοβ, Ντούμπια, Τόσις, Ολίσε, Ακινφέεφ η αποστολή πρόκριση ήταν δύσκολη. Κάτι το οποίο φάνηκε στο Χίμκι Αρένα της Μόσχας, εκεί όπου η Ανόρθωση γνώρισε την ήττα με 4-0.

Το παιχνίδι αυτό έμελλε να ήταν και το τελευταίο του Νίκου Κατσαβάκη, μιας και τέσσερις μέρες μετά το συμβόλαιο του θα λυνόταν κοινή συναινέσει, λόγω διαφορών με την τότε τεχνική ηγεσία.

Ο Κατσαβάκης ήρθε στην Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2004 από τον Διγενή, μιας και ήταν από τους ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά, τους οποίους ξεχώρισε ο Κετσπάγια.

Στα έξι χρόνια που έμεινε στην Ανόρθωση, κέρδισε τα πάντα. Δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, ευρωπαϊκές επιτυχίες όπως το έπος της Τραπεζούντας και φυσικά τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα, ανακηρύχθηκε στις κορυφαίες μορφές των 100χρόνων.

 

 

Previous articleΝτεμπούτο Καμπρέρα (τα στοιχεία που έδειξε)
Next articleΞεκινούν οι ακαδημίες στη Λάρνακα (όλες οι πληροφορίες)