Στάζει μέλι για τον Καμπέρα! Θα βοηθήσει να πάει η Ανόρθωση εκεί που της αξίζει!

0
1

Σε ιστοσελίδα της Πολωνίας, μίλησε ένας πρότινος συμποδοσφαιριστής του Αϊράμ Καμπρέρα. Ο λόγος για τον Lukasz Sekulski, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον παλαί πότε παρτενέρ του στην επίθεση, τον Αϊράμ Καμπρέρα.

Αρχικά ο Σεκούλσκι, ρωτήθηκε αν έχει μάθει κάτι από τον Καμπρέρα με τον Πολωνό επιθετικό να απαντά:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής, με μεγάλη ευφυΐα. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, υστερεί όμως στα τρεξίματα, όμως έχει όμως την πονηριά και την ικανότητα να τοποθετείται σωστά. Ο ισπανικός τρόπος παιξίματος, η ελευθεριά που έχει εντυπωσιάζουν πραγματικά. Για αυτό η άνοιξη στο Kielce νομίζω δεν πήγε χαμένη, καθώς θεωρώ έμαθα πολλά από τον Αϊράμ»

Στη συνέχεια ο Σεκούλσκι ρωτήθηκε αν το θεωρεί έκπληξη που ήρθε ο Καμπρέρα στην Ανόρθωση με τον ίδιο να απαντά:

«Σίγουρα θα έλαβε υπόψη και τον καιρό. Η Κύπρος του θυμίζει την Τενερίφη. Άκουσα πως υπάρχουν αρκετές ομάδες εκεί κάτω, που αντιμετωπίζουν οικονομικά πρόβληματα ιδίως με τις πληρωμές των παικτών, όμως δεν πιστεύω πως ο Αϊράμ έκανε λάθος επιλογή. Η Ανόρθωση μια φορά αγωνίστηκε στο Champions League, τώρα μπορεί να μην περνά την καλύτερη της περίοδο ωστόσο ο Καμπρέρα είναι ένας από αυτούς που θα βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει! Σίγουρα εκεί θα μπορεί να χειριστεί τον εαυτό του.»

 

Previous articleΕίστε μάγκες και έχετε cojones; Κάντε τον κόσμο να σωπάσει και να σας πιστέψει!
Next articleΝα τολμήσουμε να μιλήσουμε για στόχους;