Πουλλαΐδη… θωρείς;

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Δηλώσεις στον τύπο παρέθεσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης εκφράζοντας το παράπονο του για τον κόσμο της ομάδας του, που μέχρι στιγμής «έκοψε» 1300 εισιτήρια διαρκείας!

Μιλάμε φυσικά για μια ομάδα που πραγματοποίησε σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση σε μια πολύ καλή βάση, την περσινή κυπελλούχο, την προσφάτως κατακτήτρια του Σούπερ Καπ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, και την επίδοξη πρωταθλήτρια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πουλλαΐδη θωρείς τι γίνεται; Οι οπαδοί της ομάδας που είσαι πρόεδρος έκοψαν μέχρι στιγμής 3000 εισιτήρια διαρκείας, γνωρίζοντας ότι το ταβάνι για φέτος είναι η ευρωπαϊκή έξοδος! Έκοψαν διπλάσια και βάλε εισιτήρια διαρκείας χωρίς η ομάδα που είσαι πρόεδρος να αποκτήσει κάποιο παίκτη «κράχτη» και με έντονη την ανησυχία για τις φετινές δυνατότητες της ομάδας.

Πουλλαΐδη θωρείς ότι έκοψες 1700 εισιτήρια διαρκείας περισσότερα από όσα ο Κίρζης χωρίς η μεγάλη μάζα του κόσμου σου να είναι στην πόλη που εδρεύει – προσωρινά – η ομάδα σου; Για να έρθουν «Παπαδόπουλος» ταξιδεύουν με τις κάρτες τους από Πάφο, Λεμεσό, Αμμόχωστο και Λευκωσία.

Πουλλαΐδη θωρείς την παθολογική αγάπη του κόσμου προς την ομάδα που είσαι πρόεδρος; Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις σοβαρής ενίσχυσης έστω και τώρα διότι σε διαφορετική περίπτωση… μυρίζομαι «έγκλημα πάθους» στην συνέχεια…

kosmosdoxa
ΥΓ. Η τοποθέτηση του Κίρζη στο άρθρο που φιλοξενήθηκε στον τύπο

Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του αποκάλυψε ο πρόεδρος του Απόλλωνα τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που πούλησε η ομάδα του ενόψει της νέας χρονιάς.

«Είναι πολύ λίγα ναι. Είναι και για μας απογοητευτικό. Κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για να είναι η ομάδα στα ψηλά. Δυστυχώς τα διαρκείας δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα του Απόλλωνα εντός γηπέδου. Διεκδικούμε το πρωτάθλημα, πήραμε δυο κύπελλα, μπήκαμε ομίλου, αλλά δεν έχουμε τα διαρκείας που θα θέλαμε. Όταν βγήκαν τα εισιτήρια του τελικού, έφυγαν έξι χιλιάδες σε μερικές ώρες. Αν είχαμε ακόμα έξι, θα τα εξαντλούσαμε. Υπάρχει απογοήτευση του κόσμου, για το χαμένο πρωτάθλημα, το κακό γήπεδο» είπε ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα.

Και πως να μην είναι απογοητευμένος όταν βλέπει ότι οι προσπάθειες της διοίκησης να φέρουν κόσμο στο γήπεδο παραμένουν άκαρπες. Τα 1300 εισιτήρια διαρκείας για μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, κατέκτησε δύο κύπελλα και βρέθηκε δύο φορές στους ομίλους του Europa είναι ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟΣ αριθμός.

Όταν βλέπεις τους ανταγωνιστές σου να πωλούν 7,000 διαρκείας ή 5,000 ή 3,000 ή και 2,000 και εσύ βρίσκεσαι ακόμη στα 1300, τότε απογοητεύεσαι.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι της διοίκησης ούτε των οπαδών. Ο ένας περιμένει τον άλλον. Η μεν διοίκηση περιμένει τη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας ενώ ο κόσμος περιμένει να δει τη πορεία θα έχει η ομάδα για να πάει στο γήπεδο. Διαχρονικά αυτό συμβαίνει. Είναι στην νοοτροπία του οπαδού, αν η ομάδα πάει καλά, τότε ακολουθεί, αν όχι τότε μένει στον καναπέ. Δεν είναι τυχαίο το soldout στον τελικό κυπέλλου σε λίγες μόνο ώρες.

Όλο αυτό για να αλλάξει θέλει χρόνο, η νοοτροπία κτίζεται με τον καιρό. Για να μπει στη φιλοσοφία του οπαδού ότι «ΠΡΕΠΕΙ να κάνω εισιτήριο διαρκείας για να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της» θα πρέπει να περάσουν χρόνια συνοδευόμενα με καλές πορείες στο διάστημα αυτό.

Θα μου πείτε τόσα χρόνια τι συμβαίνει; Δεν διεκδικούσε τίτλους ο Απόλλωνας; Ναι μεν αλλά η πορεία του δεν ήταν η σταθερή, τα σκαμπανεβάσματα δεν βοηθούν καθόλου. Επίσης, για πρώτη φορά φέτος το “φωνάζει” ότι πάει για πρωτάθλημα. Όλα αυτά συντείνουν στην “καλλιέργεια” της νοοτροπίας που λέγαμε πιο πάνω.

Π.Τ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ