Το πλέον σημαντικό για την αρχή!

Το πλέον σημαντικό για την Ανόρθωση είναι να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου και μάλιστα να καταφέρει να το πετύχει και με καλή εμφάνιση κόντρα στους συμπολίτες.

Μια νίκη κόντρα στην Σαλαμίνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα καταλαγιάσει τις μεμψιμοιρίες και τις ανησυχίες των οπαδών της από τα φιλικά προετοιμασίας, θα κερδίσει χρόνο η ομάδα και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την διακοπή που ακολουθεί, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής.

Στην διακοπή αν η ομάδα πάει με το τρίποντο έπειτα απο καλή εμφάνιση, θα μπορούν στην Ανόρθωση να δουλέψουν και να ετοιμάσουν κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποκτηθούν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, μιας και επίσημα αυτή είναι η πρόθεση, έτσι ώστε με την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την 3η αγωνιστική να είναι άμεσα διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Στην συνέχεια για την 4η και 5η αγωνιστική ακολουθούν δυο παιχνίδια που επιβάλλεται να κερδιθούν αρχής γενομένης του αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο και την ΑΕΖ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο λόγος: διότι κατά πάσα πιθανότητα την μετά το παιχνίδι με την ΑΕΖ θα διεξαχθεί ο εξ΄ αναβολής αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ στις 21/09 και μετά ακολουθεί πρόγραμμα τύπου Β΄Φάσης πρωταθλήματος με ομάδες όπως ΑΕΚ (ΓΣΖ), ΑΕΛ (Παπαδόπουλος) και Ομόνοια (ΓΣΠ).

Άρα είναι επιτακτική ανάγκη για το απόλυτα στις 3 πρώτες αγωνιστικές !

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ