Αυτή είναι η ημερομηνία με τον ΑΠΟΕΛ!

Ως γνωστό η Ανόρθωση πήρε ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ελέω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ και έτσι ο μεταξύ μας αγώνας θα μετατεθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας anorthosis24.net η ημερομηνία αυτή κατά πάσα πιθανότητα είναι η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία τότε η Ανόρθωση θα δώσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μετά τον αγώνα με την ΑΕΖ Ζακακίου στο στάδιο «Αμμόχωστος» και πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ εκτός εδρας! Οπόταν επί της ουσίας, αντιλαμβάνεται κανείς πως η Ανόρθωση θα δώσει δυο ντέρμπι σε διάστημα 4 ημερών για να εξυπηρετήσει ετσιθελικά τα συμφέροντα άλλων μιας και η μόνη που ΔΕΝ την βολεύει το πρόγραμμα, είναι η δική μας ομάδα. Τουλάχιστον, αφού και η ΑΕΚ θα έχει μεσοβδόμαδα το εξ΄αναβολής δικό της παιχνίδι με την Δόξα, ο μεταξύ μας αγώνας να γίνει την Δευτέρα 26/09/2016.

Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ στο διάστημα αυτό θα έχει να αντιμετωπίσει πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι την Αναγέννηση Δερύνειας εντός και μετά τον Άρη στο «Τσίρειο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ