Λαΐφης σε Μακρή: «Σύντομα να σε δούμε στην Premier League»

Τις δικές του ευχές για τη μεταγραφή του στην Γουόλσολ, έστειλε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης στον Ανδρέα Μακρή, με τον Παραλιμνίτη να εύχεται στον Μακρή σύντομα να τον δούμε στην Premier League.

Με ανάρτηση στο instagram, ο Λαΐφης ανέβασε φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους δύο και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φίλε μου το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου δεν άργησε και για σένα να ανοίξει. Η πίστη, η προσήλωση στους στόχους σου και το ταλέντο σου σε δικαιώνουν άλλη μια φορά. Συνέχισε με την ίδια δύναμη να παλεύεις για τα όνειρα σου και ειμαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να συνεχίσεις να μας κάνεις περήφανους. Αυτό ειναι μόνο η αρχή. Καλότυχος και γερός να είσαι πάντα αδερφέ μου, και σύντομα να σε δουμε στην premier league εύχομαι. Σε οτι χρειαστείς, το ξέρεις πως πάντα θα ειμαι δίπλα σου»

Φίλε μου το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου δεν άργησε και για σένα να ανοίξει. Η πίστη, η προσήλωση στους στόχους σου και το ταλέντο σου σε δικαιώνουν άλλη μια φορά. Συνέχισε με την ίδια δύναμη να παλεύεις για τα όνειρα σου και ειμαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να συνεχίσεις να μας κάνεις περήφανους. Αυτό ειναι μόνο η αρχή. Καλότυχος και γερός να είσαι πάντα αδερφέ μου, και σύντομα να σε δουμε στην premier league εύχομαι. Σε οτι χρειαστείς, το ξέρεις πως πάντα θα ειμαι δίπλα σου..?✌???

A photo posted by kwnstantinos laifis (@laifis34) on

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ