Η κριτική των ποδοσφαιριστών με Νέα Σαλαμίνα

0
1

Η εμφάνιση σίγουρα δεν ήταν καλή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει πως οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο δεν προσπάθησαν έστω και ανορθόδοξα τις πλείστες φορές, να κερδίσουν τη νίκη. Η αξιολόγηση του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, για το τι έκανε και τι δεν έκανε στο παιχνίδι έχει ως εξής:

Γιαν Κόπριβετς

01-koprivec
Ο Σλοβένος δήλωσε παρών όταν και όποτε χρειάστηκε, σταθερός στις επεμβάσεις του βοήθησε να κρατηθεί το μηδέν στις λίγες αλλά καθοριστικές παρεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει.

Γκάμπριελ Μούρα

02-gabriel

Σχετικά καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είχε συχνά ανεβάσμα στο αντίπαλο μισό. Παρά το πάθος και το πολύ τρέξιμο, δεν κατάφερε να είναι επικίνδυνος όταν η ομάδα ήταν στην επίθεση. Δεν είχε καλές συνεννοήσεις με τον Καλό και οι σέντρες του πολλές φορές στο κενό και δίχως στόχο.

Γκιγιέρμε Ολιβέιρα

03-Guillherme

Τον περιμέναμε αρκετά καλύτερο, μιας και η εικόνα που έδειξε στα φιλικά, πρόκειτο για ένα αρκετά επιθετικογενή μπακ και μπουκαδόρο στα αντίπαλα τετράγωνα. Έτρεξε, προσπάθησε και είχε πάθος στο παιχνίδι του. Οι φορές όμως που πάτησε τετράγωνα ήταν λίγες και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση, να συνδυαστεί με τον Ρίος Ρέινα. Αμυντικά άφηνε κάποιους χώρους κενούς, για τους οποίους ευτυχώς δεν την πληρώσαμε.

Ινίγκο Καλντερόν

04-calderon

Ο Ισπανός φαίνεται να καθιερώνεται ως κεντρικός αμυντικός αν και στην καριέρα του όλη έπαιζε στη δεξιά πλευρά. Στο πρώτο μέρος υπέπεσε σε λάθη, δέχθηκε νωρίς και την κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μερικές σωτήριες προβολές προτού οι Σαλαμιναίοι γίνουν επικίνδυνοι. Περιμένουμε πολλά περισσότερο, από ένα ποδοσφαιριστή με την εμπειρία του.

Τσους Ερέρο

05-herero

Ήταν η έκπληξη στην εντεκάδα, μιας και οι περισσότεροι περίμεναν τον Αγκουιλάρ να πάρει φανέλα βασικού. Απλός και λιτός στο παιχνίδι του, δεν έκανε κάτι εξεζητημένο που να θέσει σε κίνδυνο τα μετόπισθεν. Φάνηκε αδύναμος στις εναέριες μονομαχίες ενώ σε αρκετές φάσεις έχανε σύγκεντρωση και τους προσωπικούς του αντιπάλους.

Ζοάο Βίκτορ

06-joao

Πολλά νεύρα και ένταση από τον Ζοάο. Επαίζε μεν με τσαμπουκά και ήθελε να πάρει τον αέρα των αντιπάλων, ωστόσο ήταν νευρικός μέσα στο παιχνίδι του. Έκανε λάθη ιδίως στις μεταβιβάσεις, ενώ δεν ήταν όσο δημιουργικός όσο θα έπρεπε. Ίσως για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα, να είναι καλύτερα να αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή.

Γιώργος Οικονομίδης

07-oikonomidis

Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε πολύ με την απόδοση του. Είχε τρεξίματα, ήταν αρκετά καλός και έτρεχε πάνω κάτω. Πατούσε και τετράγωνα ενώ έπαιρνε και πρωτοβουλίες, δοκιμάζοντας το πόδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο πιο άναρχος τρόπος ανάπτυξης της ομάδας, δεν τον βοήθησε με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί.

Ρούμπεν Ράγιος

10-ruben-rayos

Αν κάποιος ποδοσφαιριστής μπορούσε να σκοράρει χθες, αυτός θα ήταν ο Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός δοκίμασε το πόδι του, ενώ λίγο έλειψε να βάλει το γκολ της χρονιάς. Θέλει να βελτιωθεί λίγο με το κράτημα της μπάλας, αλλά να γίνει και πιο δραστήριος χωρίς την μπάλα. Πάτησε πολλές φορές τετράγωνα, ωστόσο δεν είχε και τις καλύτερες τοποθετήσεις για να πάρει μπάλα.

Καρλίτος

08-calo

Ο Πορτογάλος ήταν ορεξάτος από τα δεξιά, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσει άλλο Δόξα και άλλο Ανόρθωση. Πολλές φορές κατέφευγε σε ανούσιες ατομικές προσπάθειες, που απλά τον κούραζαν και δεν είχαν ελπίδα μπροστά στην πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων. Πρέπει να γίνει πιο ομαδικός και πρέπει να αρχίσει να συνδυάζεται με τον Γκάμπριελ σε καλύτερο βαθμό, γιατί χθες οι δύο δεν συνδυάστηκαν όσο θα έπρεπε.

Χοσέ Αντόνιος Ρίος Ρέινα

11-rios-reina

Ο Ισπανός έγινε ήδη το «αγαπητό» παιδί της κερκίδας. Αν και στο δεύτερο ημίχρονο, ότι φάση δημιουργήθηκε ήταν κατόπιν δικών του μπαλιών, εντούτοις η γενικότερη του παρουσία και τα λάθη που έκανε, εξόργισαν τον κόσμο που δεν ήθελε και πολύ για να βρει αποδοπομπιαίο τράγο, εντός τους γηπέδου. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε, πως ο ο Ρίος Ρέινα έχει δυνατό προσόν τη σέντρα, ενώ αδυνατεί πάρα πολύ στο να πατήσει τετράγωνα αλλά και στο ένα εναντίον ενός. Στοιχεία που αν μη τι άλλο πρέπει να προβληματίσουν.

Ίσμαηλ Γκονσάλβες

09-isma

Πριν το παιχνίδι, όλοι στήριζαν πολλά πάνω του με την απόδοση του μέσα στο παιχνίδι, να απογοητεύει τον κόσμο και όχι μόνο. Ο επιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου πέρασε απαρατήρητος. Δεν είχε όμως ούτε τα στηρίγματα για να κάνει το παιχνίδι του. Οι φορές που συνδυάστηκε με Ράγιος, Καλό και Ρέινα ήταν ελάχιστες. Μάλιστα, δεν κατάφερε να εκπληρώσει ούτε και μία τελική προσπάθεια. Επιπλέον ο Γκονσάλβες θα πρέπει να είναι πιο ήρεμος στο παιχνίδι του, καθώς κατά διαστήματα οι εκρήξεις του προκάλεσαν συζητήσεις.

Πελέ

12-pele

Ο Πορτογάλος πέρασε ως αλλαγή και για τα 25 λεπτά που αγωνίστηκε, έδειξε πως μπορεί να δώσει άλλα στοιχεία στην ομάδα. Ξεκίνησε δυνατά, ωστόσο μετά σίγησε. Με τις διαγώνιες μπαλιές του, προσπάθησε να σπάσει σωστά το παιχνίδι. Σίγουρα, από ένα ποδοσφαιριστής της κλάσης του Πελέ, περιμένουμε όλοι πολύ περισσότερα πράματα.

 

 

 

Previous articleΟι ασσίστ του Μακρή (βίντεο)
Next articleΒασικός ο Λαΐφης! Δείτε την απίστευτη προβολή του! (Βίντεο)