Κόπριβετς: «Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλο»

Την ανάγκη να έχει χρόνο η ομάδα, προκειμένου ο ένας ποδοσφαιριστής να μάθει τον άλλο, επισήμανε με δηλώσεις του στο protathlima.com και τον Χαράλμπο Παρπετά, ο Γιάν Κόπριβετς.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, αρχικά αναφέρθηκε πως το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό μιας και η ομάδα ήθελε μόνο τη νίκη, ενώ στη συνέχεια ανάφερε πως η ομάδα ήδη σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι και πως πως πρέπει να υπάρξει βελτίωση στο σκοράρισμα.

«Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για μας. Θέλαμε μόνο τη νίκη. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, είχαμε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι εξελίχθηκε με περίεργο τρόπο και στο τέλος έμεινε το 0-0.

Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά τη χρονιά αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε. Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα του σκοραρίσματος, να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε.»

Ήταν το αρχικό σχόλιο του Κόπριβετς, ο οποίος στην απάντηση αν η ομάδα επηρεάστηκε από το γεγονός πως μπήκαν μέσα 7 παίκτες σε σχέση με πέρσι ανάφερε:

«Ναι πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί στην προετοιμασία δεν είναι αρκετό. Θέλουμε περισσότερο χρόνο γιατί άλλαξε πολύ η ομάδα σε σχέση με πέρσι. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά.  Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σήμερα οι οπαδοί μας. Ελπίζω και στο επόμενο παιχνίδι να είναι δίπλα μας ο κόσμος. Τους χρειάζεται η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές.  Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε σκληρά μπορεί αυτή η ομάδα να πετύχει καλά πράγματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ