Και πέρσι που τα κερδίσαμε όλα…

Οι απόψεις για τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας είναι φυσιολογικό να γίνουν αντικείμενο συζήτησης αλλά και… σύγκρουσης (άλλωστε Ανορθωσιάτες ήμαστε!) νωρίς νωρίς και πριν καν ξεκινήσει η χρονιά. Στο μυαλό έρχεται και η αντίστοιχη περσινή περίοδος όπου η Ανόρθωση σάρωσε κυριολεκτικά σε όλα ανεξαιρέτως τα φιλικά, αλλά στο τέλος της χρονιάς το ταμείο δεν έδειξε ούτε Ευρωπαϊκή έξοδο, πόσο μάλλον τρόπαιο.

Το να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης μεταξύ πέρσι και φέτος είναι τόσο άστοχο όσο και εύστοχο. Από τη μια η Ανόρθωση είχε δείξει ότι έχει τα φόντα για κάτι καλό και τουλάχιστον μέσα στο 2016 η ομάδα είχε την ουσία, έστω κι αν δεν εντυπωσίαζε. Ωστόσο η ουσία είναι αυτό που γράφτηκε και πιο πάνω, δηλαδή ότι στα φιλικά δεν κερδίζονται τρίποντα.

Η αίσθηση όμως που υπάρχει αυτή τη στιγμή και είναι λογικό, είναι το γεγονός ότι η Ανόρθωση δείχνει να χρειάζεται δουλειά για να γίνει πιο αποτελεσματική και ότι απαιτούνται τουλάχιστον μια με δύο προσθήκες εντεκάδας με παίκτες που έχουν παραστάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ