Εβδομάδα που θα φέρει εξελίξεις

Σε σημαντική βδομάδα εισέρχεται η Ανόρθωση η οποία φουλάρει για μεταγραφική ενίσχυση, για να καλύψει την υστάτη τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας, αλλά παράλληλα τρέχει και άλλα μείζονα θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού.

Αγωνιστικό
Η ομάδα μέχρι στιγμής έδειξε να παρουσιάζει πρόβλημα στην αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργεί ελλείψει επιθετικών ποδοσφαιριστών. Στην ομάδα έχει απομείνει ο Ίσμα μετά την πώληση του Μακρή στην Wallsall, την επιστροφή του Κουλούρη στον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια πώλησης του Εντλοβού σε ομάδα του εξωτερικού.

Βάσει των πιο πάνω, για να καλύψει η ομάδα την θέση του επιθετικού θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Εντλοβού με παίκτη κλάσης για τον οποίο θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση, και επιπλέον να φέρει άλλον ένα επιθετικό στο «Παπαδόπουλος» ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει λύσεις και γκολ όποτε παραστεί ανάγκη. Αν ο παίκτης αυτός μπορεί να αγωνίζεται και στα άκρα, αυτό συνεπάγεται έξτρα βοήθειες στον Αντόνιο Πούτσε.

Θέμα προκύπτει και με τον Πελέ ο οποίος φαίνεται να μην υπολογίζεται από τους Ισπανούς ενώ διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα. Στην τελική αυτή που ζημιώνει είναι η Ανόρθωση που καίγεται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίξει ως οκτάρι και ως δεκάρι.

Το θέμα με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ
Το ΑΠΟΕΛ, όπως είναι γνωστό, κατάθεσε αίτημα στην ΚΟΠ όπως το μεταξύ μας παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλάξει ημερομηνία κάτι που βρήκε αντίθετη την διοίκηση της Ανόρθωσης που απάντησε αρνητικά. Η διοίκηση της Λευκωσιάτικης ομάδας  φαινομενικά … τηρεί «σιγή ιχθύος» όμως θεωρείται βέβαιο ότι ασκεί τις πιέσεις που πρέπει για να ικανοποιηθεί το αίτημά της, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αυτή την βδομάδα με την ΚΟΠ να έχει την τελική απόφαση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ