Οι δοκιμές και το μήνυμα ενίσχυσης

Ακόμα και στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Αντόνιο Πούτσε επέλεξε να δώσει ένα γεμάτο 45λεπτο σε κάθε ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν έκανε στον αγώνα με τον Ερμή. Τότε ο Ισπανός τεχνικός είχε πραγματοποιήσει μόλις τρεις αλλαγές, διατηρώντας ακόμα και για όλο τον αγώνα αρκετούς ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Χθες ο προπονητής ανακάτεψε την τράπουλα ρίχνοντας από την αρχή τους Αγκουιλάρ και Κυριάκου που προέρχονταν από τραυματισμό, αλλά και τους Νικολάου και Μπένετ που δεν πήραν ξανά φανέλα βασικού. Μαζί τους και ο Κρέσπο ο οποίος παρουσιάζεται ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση και ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των τερμάτων. Στην επανάληψη μπήκαν στο παιχνίδι ποδοσφαιριστές που λογίζονται περισσότερο ως βασικοί αν και μέσα σε αυτούς υπήρχαν ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος αλλά και ο Αριστοτέλους.

Το γεγονός ότι ο προπονητής φαίνεται να έχει ακόμα ενδοιασμούς για την αρχική εντεκάδα και να πειραματίζεται, δείχνει κατά πρώτο λόγο την έλλειψη βάθους στο ρόστερ και την ανάγκη για να βγάλει λαγό από το καπέλο, αλλά υποδηλώνει και την ανάγκη για ενίσχυση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ