Δεν συμβιβαζόμαστε! Ξεκάθαρος ο Παν.Συ.Φι!

Ανακοίνωση ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, εξέδωσε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Μεταξύ άλλων ο Παν.Συ.Φι αναφέρει πως δεν είμαστε εξαρτημένοι από κανένα τρόπαιο, και το έχουμε αποδείξει πολλάκις, αλλά δεν συμβιβαζόμαστε στην υποτίμηση της μεγάλης ιστορίας μας που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τις διακρίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/08 – ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε με την σημερινή του ανακοίνωση να δώσει το έναυσμα προς όλους για την φετινή χρονιά που ξεκινά με καθυστέρηση μιας εβδομάδας ελέω κοπ και κακομαθημένων. Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα που βλέπουμε ή μάλλον δεν είδαμε ποτέ που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα.

Καταρχάς θα θέλαμε να ξεκινήσουμε από το τελευταίο, και να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι κάποια πράγματα που τα θεωρούσαμε δεδομένα και θέματα επείγουσας ανάγκης προς επίλυση ακόμα αιωρούνται στον αέρα. Το σημαντικότερο απ´ολα ήταν και η ουσία της ανακοίνωσης μας που εκδόθηκε στις 25/06/2016. Αφού είχαμε πει ότι παρά τα λάθη που έγιναν και αφού είχαμε συναντήσεις με διάφορους θα στηρίξουμε την πρόθεση του υφιστάμενου προέδρου για παραμονή αλλά για κανέναν λόγο δεν θα παραβλέψουμε αυτά που μας έφεραν σε δύσκολες και δυσμενείς καταστάσεις. Ένα απ´αυτά το, οποίο είχε επισημανθεί, ήταν ο απαιτούμενος χρόνος που χρειαζόταν η “κεφαλή” της Ανόρθωσης κάτι που δεν είχε και ούτε έχει ο κ.Πουλλαίδης. Η λύση ήταν και είναι η κάλυψη της θέσης του εκτελεστικού προέδρου από ικανό άτομο το οποίο θα ηγείτο των οργανωτικών θεμάτων επί καθημερινής βάσης. Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο και θα τοποθετηθούμε ξανά μετά τις 31 Αυγούστου για ευνόητους λόγους!!

Στο καθαρά δικό μας κομμάτι που έπρεπε να ήταν και η μοναδική μας έννοια όλα πλέον μετρούν αντίστροφα για την πρώτη επίσημη φετινή μας παρουσία στα πέταλα και στον δικό μας Ναό. Δεν ξεχωρίζουμε αντιπάλους ούτε χρώματα. Εμείς θα ´μαστε εκεί να τραγουδάμε περήφανα με μοναδικό στόχο την νίκη και την κορυφή. Δεν είμαστε εξαρτημένοι από κανένα τρόπαιο, και το έχουμε αποδείξει πολλάκις, αλλά δεν συμβιβαζόμαστε στην υποτίμηση της μεγάλης ιστορίας μας που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τις διακρίσεις.

Το Σάββατο λοιπόν καλούμε όλα τα μέλη μας όπως προ-συγκεντρωθούμε στο οίκημα μας στην Λάρνακα, Χριστάκης Φωτίου, η ώρα 18:00. Όλοι με μπλε φανέλα και με το κασκόλ στο λαιμό θα κατεβούμε εκστασιασμένοι στο ΠΑΠ. Για τις ώρες αναχώρησης από τα κατά τόπους κλιμάκια θα ενημερωθείτε απ´αυτά, όπως επίσης και για μεμονωμένα εισιτήρια για μέλη ως ένα από τα προνόμια που είχαμε ανακοινώσει.

Υ.Γ. Την Παρασκευή προετοιμαζόμαστε με τον δικό μας τρόπο στα οικήματα μας σε Λάρνακα και Σωτήρα με τα καθιερωμένα μας pre-game πάρτι.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΑΡΩΣΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ